Skocz do zawartości

[Pytanie]Gdzie mogę się z tym zgłosić

MateuszKerlin

Rekomendowane odpowiedzi

A więc kupiłem Key Loggera i gram na pewnym serverze już sporyy czas.

Nie chcę okradać nim zwykłych graczy bo okradli mnie już w ten sposób z 9 razy.

Pomyślałem że najpiękniej by było dostać passy do bazy albo chociaż passy do GM.

Nie robił bym tzw. eq bazowego bo wtedy nie było by żadnej zabawy ani postaci też bym nie robił na 250lvl

bo to też bez sęsu. zrobił bym sobie po prostu eq z dobrymi bonami np. 3x15abs 2x10abs i z niczym bym nie przesadzał.Nie mam zamiaru niszczyć żadnego servera ani nic z tych rzeczy.Już od pół roku zastanawiam się jak wcisnąć adminowi key loggera. I tu zwracam się do was o pomoc. Jeżeli nie mogę się tutaj o tym zwracać to proszę chociaż o link do stronki na której mogę o tym pogadać.

Myślałem o wrzuceniu keyloggera do zdjęcia, po wrzuceniu do zdjęcia z rozszerzenia JPG zmienia się na EXE

i za pomocą winrara zmieniam spowrotem na JPG dzięki czemu mogę je wysłać na gg. Słyszałem o tym ale nigdy tego nie próbowałem myślicie że to możliwe? Udalo się któremuś z was tak zrobić?

A jeśli to nie możliwe to w jaki sposób można nabrać admina w tickecie tak żeby pobrał keyloggera?

Opublikowano · Ukryte przez xamizo, 27 Września 2012 - Brak powodu
Ukryte przez xamizo, 27 Września 2012 - Brak powodu

Nie wiem jak Wy ale ja uważam , że naleśniki to wyjątkowy sposób na urozmaicenie naszego menu. Dobry przepis na naleśniki, z którego można z łatwością wyczarować smaczne kreacje kulinarne to jest to.

Od przepisu na naleśniki zależy jaki będzie efekt końcowy. W prostocie tkwi jego wyjątkowość.

Do miski wsypujemy 2,5 szklanki mąki dodajemy jedno jajko. Ja dolewam szklankę wody oraz szklankę mleka, to ostatnie doda nam słodkości (więc proporcje można zmienić).

Wszystkie produkty ostrożnie miksujemy tak by składniki ładnie się połączyły. Gotowe ciasto odstawiamy na 30 minut.

Naleśniki smażymy na rozgrzanej patelni z obu stron.

Prosty przepis na naleśniki:

• 2,5 szk mąki
  • szk wody
  • szk mleka
  • jajko
  • olej do smażenia

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Nie wiem jak Wy ale ja uważam , że naleśniki to wyjątkowy sposób na urozmaicenie naszego menu. Dobry przepis na naleśniki, z którego można z łatwością wyczarować smaczne kreacje kulinarne to jest to.

Od przepisu na naleśniki zależy jaki będzie efekt końcowy. W prostocie tkwi jego wyjątkowość.

Do miski wsypujemy 2,5 szklanki mąki dodajemy jedno jajko. Ja dolewam szklankę wody oraz szklankę mleka, to ostatnie doda nam słodkości (więc proporcje można zmienić).

Wszystkie produkty ostrożnie miksujemy tak by składniki ładnie się połączyły. Gotowe ciasto odstawiamy na 30 minut.

Naleśniki smażymy na rozgrzanej patelni z obu stron.

Prosty przepis na naleśniki:

• 2,5 szk mąki
  • szk wody
  • szk mleka
  • jajko
  • olej do smażenia

Nie ten temat ;)

@top

Skontaktuj się na TS3 albo zgłoś się że masz jakiś błąd albo buga. Poprosi o SS i wysyłasz mu. Tyle chyba :)

Pszerfa.          i'm back

Ja pierdole...

Temat nadaję się tylko i wyłącznie do kosza, bo autora celem jest rozpowszechnianie keyloggera.

O ile się nie mylę takie tematy nie mają tutaj prawa bytu. :)

Do autora : jak jesteś gówniarzem to nie hackniesz nawet zwykłego gracza... Musisz się na tym znać, a nie liczyć na to, że Ci udzielą poradnika krok po kroku na pierwszym lepszym forum. To żeby on pobrał tego 'keyloggera' to jest akurat najmniejszy problem.

A jak czytam to zdanie - "A więc kupiłem Key Loggera i gram na pewnym serverze już sporyy czas." - to mi się śmiać chce...

Pewnie nawet nie masz pojęcia, że za nielegalne monitorowanie czyjegoś komputera za pomocą w/w 'keyloggera', grozi Ci odpowiedzialność prawna.

CX7Rrj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Gdzie mogę się z tym zgłosić   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...