moottylek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam Dzisiaj pojawił mi się problem z botem mianowicie po zalogowaniu postaci chodzi chwilę następnie wylogowuje i ponownie loguje i tak bez przerwy. Czy ktoś może mi coś doradzić? Dodam tylko że juz wszystko instalowałem od nowa więc to raczej nie pomoże Odnośnik do komentarza
kicaj0000 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A wsztstko dobrze ustawiłeś ?? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
moottylek Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 wydaje mi sie że tak logowanie wchodzi postac strzeli pare razy z miecza i pokazuje sie ponowne logowanie 2 dni używałem bezproblemowo a dzisiaj cos sie posypało nikt nie ma pomysłu na to? Odnośnik do komentarza
moottylek Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 baardzo smieszne a za co ja dostalem ostrzeżenie bo chyba nie za to... ^ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.