Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TF2

xpieciax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, na youtube jest pełno chłamu z wiadomościami i filmami unusual ( czy jakoś tak) hat for free generator

Ma to z jakieś 100,000 wyświetleń i większość głosów jest na + i są komentarze w większości też pozytywne.

Moje pytanie to czy to nie jest fejk ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A w sieci są programy, które umożliwiają (po opłacie) wbić wyświetlenia i lajki. Najlepszą metodą na sprawdzenie, czy film jest prawdziwy jest próba napisania komentarza. Jeśli komentarz musi być zaakceptowany przez autora filmu. Istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że to fejk.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

+ są jeszcze takie programy które generują ci itemki dropnięte ze skrzynek (oczywiście nie będziesz ich miał) To tylko symulatory ale można się fajnie pobawić otworzyłem z 1000 boxów i tylko 6 unsual hat ale to bez znaczenia bo i tak tego nie mam ^^

Opublikowano

On nie pyta się o gry przeglądarkowe (jak jest w przypadku tego symulatora) tylko o te "fejkczity"...

Opublikowano

Widziałem wiarygodne filmiki typek zaznacza co chce i po zalogowaniu się dostaje te itemki wątpie żeby było takie coś że dostaje itemke

Unusual (ten biały kapelusz dla enga) ze śrubkami

a podpis losowe literki aksudjasipoqwjesnd

unusual -''- tylko że ze jakimiś planetkami i podpis

this hax work

następnie czapka dla sola ( nie wiem jaka )

i nazwa "Enjoy"

podpis "this :)"

Uhm,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dosking nie wiesz tego że takim osobom tego nie wytłumaczysz ? A po za tym to oni wiedzą lepiej i robią to potem ban i później przychodzą z płaczem na forum i mówią czemu im nikt tego nie powiedział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...