xpieciax Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema, na youtube jest pełno chłamu z wiadomościami i filmami unusual ( czy jakoś tak) hat for free generator Ma to z jakieś 100,000 wyświetleń i większość głosów jest na + i są komentarze w większości też pozytywne. Moje pytanie to czy to nie jest fejk ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Teaki Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Programy na przedmioty do TF2, darmowe gry na steam nie istnieją. Odnośnik do komentarza
Xewka Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie ma czegoś takiego jak item generator, tak samo jak code generator.. Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A w sieci są programy, które umożliwiają (po opłacie) wbić wyświetlenia i lajki. Najlepszą metodą na sprawdzenie, czy film jest prawdziwy jest próba napisania komentarza. Jeśli komentarz musi być zaakceptowany przez autora filmu. Istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że to fejk. Odnośnik do komentarza
Minebotq Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 + są jeszcze takie programy które generują ci itemki dropnięte ze skrzynek (oczywiście nie będziesz ich miał) To tylko symulatory ale można się fajnie pobawić otworzyłem z 1000 boxów i tylko 6 unsual hat ale to bez znaczenia bo i tak tego nie mam Odnośnik do komentarza
Xewka Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 On nie pyta się o gry przeglądarkowe (jak jest w przypadku tego symulatora) tylko o te "fejkczity"... Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Raczej może i fejk.. Sam od paru dni się nad tym zastanawiam... //pow. odpowiedzi Odnośnik do komentarza
xpieciax Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Widziałem wiarygodne filmiki typek zaznacza co chce i po zalogowaniu się dostaje te itemki wątpie żeby było takie coś że dostaje itemke Unusual (ten biały kapelusz dla enga) ze śrubkami a podpis losowe literki aksudjasipoqwjesnd unusual -''- tylko że ze jakimiś planetkami i podpis this hax work następnie czapka dla sola ( nie wiem jaka ) i nazwa "Enjoy" podpis "this " Uhm, Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jak dla mnie to możesz to sobie pobrać i stracić wszystkie konta. Ostatni raz. Takich rzeczy nie ma. Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 dosking nie wiesz tego że takim osobom tego nie wytłumaczysz ? A po za tym to oni wiedzą lepiej i robią to potem ban i później przychodzą z płaczem na forum i mówią czemu im nikt tego nie powiedział. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.