ProYety Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam Mam Prośbę, chciałbym wgrać questy na serwer lecz nie wiem jak i co potrzeba.Szukałem poradników ale nic nie znalazłem.Mógł by ktoś pomóc podesłać link do jakiegoś poradnika co potrzeba i jak skonfigurować? Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobiikPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wejdź na tą stronę: dev.bukkit.org/server-mods/quests/pages/main/tutorial/ i przetłumacz na polski! I będzie dobrze!! Chciałbym, żeby był lepszy TUT, ale innego nie ma!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProYety Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wejdź na tą stronę: dev.bukkit.org/server-mods/quests/pages/main/tutorial/ i przetłumacz na polski! I będzie dobrze!! Chciałbym, żeby był lepszy TUT, ale innego nie ma!! Dziękuje zaraz ogarne:) @edit Ale tam nie ma nawet co trzeba pobrać itp;/ Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProYety Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czy mógłby ktoś np podać paczke z pluginami aby można było na serwie 1.3.2 robić questy typy żeby przynieść cos lub zabić potworki? Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presidente Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Są na to 2 pluginy Citizens-pozwala na tworzenie NPC i dodawania do nich questów handlu itp. i uQuest-pozwala za pomocą komendy /q give dać questa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProYety Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A ma ktoś jakiś link do uQuest na 1.3.2 bo na strone bukkit link download nie działa i jak pisać te questy jakiś poradnik? Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytanowiec1 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Podpinam się do pytania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryan239 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 uQuest'a juz nie ma update z tego co mi wiadomo. Ale zamiast to, to jest qQuests. Link moge ci podac na PW bo forum zabrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProYety Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 uQuest'a juz nie ma update z tego co mi wiadomo. Ale zamiast to, to jest qQuests. Link moge ci podac na PW bo forum zabrania To bym poprosił i jak masz to poradnik jak go ogarnąć a jak nie masz to tylko link do qQuest Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.