adi99812 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Posiadam: 1350 RP Zależy mi na: DMG, AD Preferuję: Nic Generator by - Krystian - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lackidacki Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Lee Sin jest dobrym AD. -wytrzymały -dobra jungla -tarcza -spellvamp -dash do sojusznika (łatwy escape) -w early potężny dmg, potem torchę spada, ale z dobrym buildem i ogarem można zdziałać cuda -energia zamiast many Poza nim mogę też polecić Irelię. Dość podobna do Lee, ale zamiast świetnego early, zamiata w late. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi99812 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Lee Sin jest dobrym AD. -wytrzymały -dobra jungla -tarcza -spellvamp -dash do sojusznika (łatwy escape) -w early potężny dmg, potem torchę spada, ale z dobrym buildem i ogarem można zdziałać cuda -energia zamiast many Poza nim mogę też polecić Irelię. Dość podobna do Lee, ale zamiast świetnego early, zamiata w late. Lee Sina już posiadam, wolałbym jakiegoś rangeda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isarow Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Za 1350 Tristana , niezły AD Carry , wystarczy like na FB nie stracisz kasy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paryfek Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 postacie za rp kupuj tylko na przecenie, bo tak to troche strata hajsu, no chyba ze ci nie zalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Rene jest dobry, healuje się z Q, ma stuna, jest wytrzymały, przy odpowiednim buildzie zada dobry dmg, dość dobry system escape. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.