Darok Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam Mam pytanie do wszystkich użytkowników i proszę o odpowiedzi Czy instnieje Korean Random Z modów Hit Zones Który pokazuje Gdzie strzelać Od czołgów 1 Tier do 10 tier ? Mam Korean Randoms które działa tylko na czołgi od 5 tier do 10 Bardzo proszę o odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwikus0 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Takowy nie istnieje gdyż dla niskich tierów nie warto robić , nikt nie będzie się w to bawił bo do 5 tiera to w 1 dzień dojdziesz. Temat wyczerpany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie ma, moze w przyszlosci ale moim zdaniem nie ma sensu robic, gdyz 1-4 tiery maja taka penetracje ze kazdy kazdego przebija oraz posiadaja niecelne dziala i trudno by bylo trafic w dany punkt czolgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostPlayer Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A nie lepiej po prostu strzelac w dolna plyte, właz lub bok tył? Lub popatrzeć ile pancerza mają poszczególne czołgi z którymi najczęściej walczysz... Siema, z tej strony Qucheer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Madvied::. Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tylko od V tieru. Od I sie nie opłaca robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoJoY Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No przecież jest to proste że nikt Ci tego ni zrobi bo od 1/4 tiera walisz gdzie chcesz i DMG idzie a np już na V tierze to może zrykoszetować itp. Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi ( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tak, byle gdzie sie strzeli i pancerz sie przebije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.