RuSt Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Posiadam: XXX IP Zależy mi na: Kto najlepszsy na mida. Kto lepszy w tf i bardzo dobrym w Late Game Preferuję: Brand, Gragas, Fizz, Talon, Ahri, Akali Generator by - Krystian - Odnośnik do komentarza
RuSt Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pomoże mi ktoś ? Odnośnik do komentarza
sinet114 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 akali jest dobrym pickiem sam nią gram na topie solo albo mid bardziej wiem ze jest dobrą kontrą na Diane zawsze nia jade jedynie mam problemy z akali osobićie chce spróbować zagrać Nidalle na mida lecz nie wiem ty to wyjdzie "Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton 2HardStyle2 Odnośnik do komentarza
Gość Why Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Może być tak jak kolega mówi, jednak ja bym polecał Gragasa. Ma on W, które przywraca mu manę / sek, mini dasha z E zadającym dmg od AD, ult który robi rozpierduchę w TF'ach, posiadające wybicie. Bardzo duży dmg z beczek, burster. Odnośnik do komentarza
RuSt Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Prosze o wiecej wypowiedzi. Odnośnik do komentarza
Veynard Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jestem rowniez za gragasem, mam go kupionego i bardzo fajnie sie nim gra plusy : +dobry w late game +dobry do tf +na W darmowa mana +pasywka daje hp +wytrzymaly jak na midera +escape system minusy : -musiz troche ogarnac te jego beczki i to chyba jedyny jego minus =D . Jeśli pomogłem, daj tego like Odnośnik do komentarza
tymo99 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 late game z ap- Ahri, Ryze, Gragas, Ziggs, Brand, SION(polecam). Warty uwagi jest takze Talon, jednak jest on do mid game, ale jego przeciwnik nie ma za to czego szukac juz w late (chyba, ze dostal babysita) Odnośnik do komentarza
RuSt Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wypowie sie ktos jeszcze na ten temat ? Odnośnik do komentarza
Wanted2010 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Z przyjemnością polecam Ahri. Posiada bardzo dobrego charma, który pomaga w wymianach oraz w ucieczkach. Ult rewelacyjnie pomaga zabić jak i uciec. Q posiada true damage, czyli że nie działa na nie np. tarcza Morgany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Predek_ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja też polecam Ahri: -gdy kulka wraca ( Q ) ma true dmg, -charm, -dobra mobilność, -przyjemnie ganguje się inne linie, -ogólnie przyjemna postać ( moim zdaniem ) Odnośnik do komentarza
NoClass Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Brand - Jeden z najlepszych AoE DMG - Stun - Potężny DMG - Ulti, dzięki któremu zadamy dość pokaźny dmg w kilka celi. - Łatwa AoE farma (narażeni na gang, bo pushujemy) Strasznie manozerny, papier (wkońcu jaki dmg) bez blue, będziemy musieli złożyć kielich. down@ JEDEN Z NAJWIĘKSZYCH AOE DMG, A NIE LATE DMG. Odnośnik do komentarza
tymo99 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Brand - Jeden z najlepszych AoE DMG - Stun - Potężny DMG - Ulti, dzięki któremu zadamy dość pokaźny dmg w kilka celi. - Łatwa AoE farma (narażeni na gang, bo pushujemy) Strasznie manozerny, papier (wkońcu jaki dmg) bez blue, będziemy musieli złożyć kielich. najwiekszy late game dmg z AP maja Ryze i Ziggs Odnośnik do komentarza
eMode Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A ja polecam Swaina: +nie jest snowballowy (nawet jeśli w early pójdzie Ci słabiej to i tak nadal sporo robisz i możesz się odbić) +ładnie gankuje inne linie +aoe snear fajnie inicjuje i działa w teamfightach +świetny harras (e+q) +praktycznie nieskończony sustain (hp z ulta, mana z passywa) +spory aoe dmg -dość małe zasięgi na skillach -żeby trafić snearem potrzeba trochę praktyki -brak hard cc Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza
Kondjo Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jak dla mnie najlepszym Midem jest Katarina, bo: + Q nazaczasz wroga, robiąc DMG, a ponowne użycie innej umiejętności zada dodatkowy dmg (najlepiej stosować wtedy W, np: do minionów) + Q odbija się od przeciwników 5 razy. + Q do harrasowania + W do farmy + E do escapeów/dogonienia + Ult to po prostu coś magicznego u niej, zadaje ogromny dmg w przeciągu iluś sekund trzem najbliższym celom. + Pasywka, redukuje CD przy zdobyciu asysty bądz killa. + Katarina nie mam Many ani Energii, skille ma za Free - Minusy to Cooldown - Wymaga trochę doświadczenia, ogaru. Zbieram Like Odnośnik do komentarza
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jeden temat z danym prefiksem na 3 dni http://www.mpcforum.pl/topic/733011-champ-dr-mundo-vs-rammus/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.