Skocz do zawartości

[Q]SuperPershing vs JagTig 8.8

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli masz możliwość to wal te czołgi premium i kup T34, best tank wdg. mnie do zarabiania z premium. A z tych co podałeś to nie wiem, obydwa jeżdżę jak chcę, takie trochę ciulowe tanki :P Jak teraz 0.8.0 weszło to można tą matildę black prince obczaić ( dopiero ściagam ).

11cc1be4064edda5addd6e1.png

Ja bym ci polecił SuperPershing, Była wczorajsza bitwa E-75, miał resztki życia, Celowałem w dolną płytę.. Pierwszy Odbiło!, Drugi Odbiło! , Potem 3 kolejne strzały odbiły, 4 strzał go dobił. Pancerz wyśmienity, Działo ciut słabe ale polecam!

JagdTiger.. Hmm Działo Wydaje mi się od JagdPanther i jest wg mnie gówniane. pancerz ok 50% z przodu ok lecz poza dolną płytą w nią wchodzi wszystko. Boczne płyty to też gówno w nie wszystko wchodzi. O dupie tego czołgu nie zamierzam się rozpisywać :D

Ja zawsze mam takie zdanie, czołgi ciężkie i " pół " ciężkie - 1. Towarzysze broni, 2. Naprawa, dalej już od potrzeb. Czemu tak? Towarzysze działają dopiero od 100% + każdy członek załogi posiada, a 1. wbić najłatwiej, każdy następny 2 razy ciężej od poprzedniego. Mają wpływ na takie umki jak Naprawa, Kamuflaż albo Gaszenie pożaru. Jeżeli dodasz do tego Wentylację to daje duże, odczuwalne efekty. Naprawa działa od początku, dlatego 2.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Q]SuperPershing vs JagTig 8.8   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...