Lionwoj Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witajcie Co bardziej byście polecili do zarabiania z tych dwóch czołgów? Proszę o uzasadnione wypowiedzi, najlepiej by wypowiedziały się osoby które posiadają obydwa czołgi:) czy może lepiej trochę poczekać i kupić T34? Z góry dzięki za odp:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CARTER777 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 SuperPershing to czołg ciężki ze średnim działem..(do dupy to działo) osobiście żałuje, że go kupiłem..jak bym miał kupować jeszcze raz to kupił bym Lowe(ma ciężkie działo i lepiej zarabia..) lub 8.8 cm Pak 43 JagdTiger ze wskazamiem na Lowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 no Lowe mam w garażu już a wpadło trochę golda no to myślę nad 2gą premka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1chaLL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Też miałem taki dylemat. Wybrałem JagdTig 8.8 i nie żałuję. Pancerz identyczny jak w zwykłych JagdTig. Dobre szybkie działo (rld trwa mniej niż 5s) Ogólnie poleca JagdTigera 8.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waszka1 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jeżeli masz możliwość to wal te czołgi premium i kup T34, best tank wdg. mnie do zarabiania z premium. A z tych co podałeś to nie wiem, obydwa jeżdżę jak chcę, takie trochę ciulowe tanki :P Jak teraz 0.8.0 weszło to można tą matildę black prince obczaić ( dopiero ściagam ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black™ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Grałem obydwoma czołgami i polecam JagTig lepsze działo i panczerz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesMrokuS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 pozbieraj trochę jeszcze złota i kup T34 istna bestia do zarabiania kredytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja bym wybral JagdTigera 8.8 cm, poniewaz ma szybkie dzialko z wysoka penetracja i dobry pancerz chociaz nie wiem dokladnie ile on zarabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dodam że wolę bardziej grać czymś co ma wierze choć ostatnio gram TD i dobrze mi się gra:) jak się sprawuje ten SP i jak go losuje i co jest wstanie zrobić przy jego losowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 JagTig jest dużo lepsze mam go i w sumie jestem szczęśliwy ,że go mam POLECAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dodam że wolę bardziej grać czymś co ma wierze choć ostatnio gram TD i dobrze mi się gra:) jak się sprawuje ten SP i jak go losuje i co jest wstanie zrobić przy jego losowaniu? Zawsze jest na top liscie. Mozna osiagnac stalowa scianke i snajpera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaPi666 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja bym ci polecił SuperPershing, Była wczorajsza bitwa E-75, miał resztki życia, Celowałem w dolną płytę.. Pierwszy Odbiło!, Drugi Odbiło! , Potem 3 kolejne strzały odbiły, 4 strzał go dobił. Pancerz wyśmienity, Działo ciut słabe ale polecam! JagdTiger.. Hmm Działo Wydaje mi się od JagdPanther i jest wg mnie gówniane. pancerz ok 50% z przodu ok lecz poza dolną płytą w nią wchodzi wszystko. Boczne płyty to też gówno w nie wszystko wchodzi. O dupie tego czołgu nie zamierzam się rozpisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Kupiłem SP:) Jakie polecacie moduły do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wentylacja, dosylacz a na trzeci mozesz dac system naprowadzania jezeli wolno zgrywa celownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Celownik właśnie wyrabia, tak więc celowanie odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jak zalodze dasz um naprawa to skrzynka z narzedziami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Właśnie temu czołgowi daje się perki jak dla meda czy dla ciężkiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Raczej nim sie nie da grac jak typowym mt. Ma wolne przyspieszenie i slaba predkosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysorientu Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja zawsze mam takie zdanie, czołgi ciężkie i " pół " ciężkie - 1. Towarzysze broni, 2. Naprawa, dalej już od potrzeb. Czemu tak? Towarzysze działają dopiero od 100% + każdy członek załogi posiada, a 1. wbić najłatwiej, każdy następny 2 razy ciężej od poprzedniego. Mają wpływ na takie umki jak Naprawa, Kamuflaż albo Gaszenie pożaru. Jeżeli dodasz do tego Wentylację to daje duże, odczuwalne efekty. Naprawa działa od początku, dlatego 2. Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mu chodzi o moduly a nie um. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.