xanti Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Posiadam: 3150 IP Zależy mi na: Przyjemnej Grze Preferuję: Nie wiem kogo wybrac Pantheona,Nidale czy Twitcha ! Generator by - Krystian - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Why Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pantheonem nie grałem jednak ma AoE ult, stuna, nawet dobry dmg, słabnie w late pod AD Nidalee może być budowana pod AP, AD i offtanka. AP ma koszmarny dmg z Q, który wkurwia np. na aramach. AD za to ma dobry dmg z jej ulta, czyli kotka, również mocne pierdolnięcie, najlepsza jednak jest offtank ad, bardzo przyjemny solo top, farma, harras, przewaga, heal, płapki robią za wardy. Twitch nie gram i nie grałem ale ma niewidkę, slowa, i ult, który jak ogarniesz, robisz pente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Myślę, że pant będzie lepszy. Dzięki pasywowi blokuje jeden hit, co jest bardzo przydatne, ma stuna, obszarowe skille, dobry dmg z włóczni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nidd: Free ward odejmujący resy, możliwość budowy pod ad > ap 6 skili pod ap OP dmg spear mini dash łatwa farma op heal dodający AS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.