Uciekaaj Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema! Od niedawna zacząłem grać na Sunwellu, lecz kiedyś cisnąłem chwilkę na Globalu. W WoW'ie jestem jeszcze zielony więc mam kilka pytań. A mianowicie odnośnie profesji. Czy ktoś mógłby napisać mi WSZYSTKIE profesje. Mam na myśli te które można mieć tylko dwie i te których można mieć kilka i żeby je też jakby podzielić. P.S Gram Taurenem Druidem więc prosiłbym jeszcze o jakieś najwygodniejsze dla mojej klasy i rasy profesje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Menddor Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://pl.wow.wikia.com/wiki/Profesja dla druida lw i skinning lub alchemia/herb (polecam alch/herb) Odnośnik do komentarza
WsU☼ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 alchemia/herb dla druta, ale w sumie możesz mieć każdą która Ci pasuje, to nie daje tak dużych +. Odnośnik do komentarza
Uciekaaj Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dziękuje panowie Lecą + Do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.