szron Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemka nie wiem czy w dobrym dziale to pisze ale mam problem z kontem na youtube otóż nie widać moich subskrybcij tzn jak ktoś mnie subskrybuje to i tak na kanale pisze 0 widzów a jak na to klikam to pisze że nikt nie skubskrybował tego kanału . Pomocy nie mam pojęcia co robić kanał jest nowy 2 dni temu założony http://www.youtube.c...feature=g-all-u - link. Zrobiłem nawet nowe konto i subskrybowałem ten kanał i nic kolega zrobił to samo i cały czas 0 widzów ogarnięte osoby proszę o pomoc będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Coś z twoim kanałem jest nie tak. Kliknąłem na twoim kanale subskrybuj, odświeżyłem stronę i nadal było 0 widzów. Oczywiście potem anulowałem tą subskrybucje. P.S I tak nie zdobędziesz widzów. Nagrywasz filmy z minecraftem, a tego nikt już nie ogląda. Odnośnik do komentarza
szron Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 spoko szanuje twoje podejście ale nie będzie tam tylko minecraft. Odnośnik do komentarza
haRnasiekRTS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ja tam widze ze masz 4 widzów.. Odnośnik do komentarza
HaruTube Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja tak samo widzę, że masz 4 widzów : o Odnośnik do komentarza
SoJoker Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jest 4 widzow. Chyba juz "odbugowalo" sie Odnośnik do komentarza
Clear500 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 4 widzów . Znowu serie z Minecraft ;c ????? Odnośnik do komentarza
CoJaNigdy Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Poprostu co jakiś czas się odswieza ... . . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.