arena Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam , da się jakoś dostać retaila za darmo ? Obojętnie na jaką broń. Jak tak to piszcie na jakie bronie. Cogito ergo sum Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Łap Link do tuta. : http://www.mpcforum....darmowy-retail/ Nie jestem pewien czy dalej działa ... ale spróbuj . @Down : Wolniejszy Hehe Zapomniałeś dodać o włączeniu gry przez PLAY itp. :P Cristiano. Odnośnik do komentarza
Grasu Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak zrobisz nowe konto dostajesz retaila na p90, mp5k, medicit 2, flashbangi i to chyba wszystko. Każdy na inną postać ^ Odnośnik do komentarza
arena Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zrobiłem nowe konto i nie dostałem nic... Cogito ergo sum Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Up@ Pooglądaj cały film wolno i dokładnie ,, Nieuku " Musisz grę odpalić odrazu po założenia konta przez PLAY ! Cristiano. Odnośnik do komentarza
arena Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 /Nie prosimy o konta. Cogito ergo sum Odnośnik do komentarza
LimiteD1910 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja tez robilem 3 konta i nic:) Odnośnik do komentarza
arena Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czyli to nie działa ? Ja tam nie moge odpalić przez PLAY i proszę kogoś , aby mi zrobił konto i zalogował się na nim i zobaczył czy są te retaile. Ale mój kolega sie we wrześniu rejestrował i ma te wszystkie retaile , nie wiem jak to jeast , więc wilczek.killer mógłbyś mi zrobić konto ? To ktoś pomoże ? Cogito ergo sum Odnośnik do komentarza
ignorehax Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja gdy robie nowe konto, loguje się to wyskakuje mi zebym pobrał jakis NGM, klikam NGM download i się nie pobiera przez co nie włącza mi sie WarRock po kliknieciu Play na stronie. Odnośnik do komentarza
arena Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja robie konto loguje się potem wciskam PLAY i chuj pisze mi ze mam to sciagnac jak to sciagnalem i zainstalowałem Cogito ergo sum Odnośnik do komentarza
tomasz5098 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja robie konto loguje się potem wciskam PLAY i chuj pisze mi ze mam to sciagnac jak to sciagnalem i zainstalowałem to spróbuj odpalic przez neta (play) i odpal pierw ten program Odnośnik do komentarza
mkkmarcin Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja gdy robie nowe konto, loguje się to wyskakuje mi zebym pobrał jakis NGM, klikam NGM download i się nie pobiera przez co nie włącza mi sie WarRock po kliknieciu Play na stronie. Sciagnij opere lub google chrome i dopiero sproboj ;p BUM Odnośnik do komentarza
arena Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Okey przez chrome poszło ale jak wbijam do wr to potem biore game start i pisze mi failed account validation , pomoże ktoś ? Cogito ergo sum Odnośnik do komentarza
arena Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie łatwiej by mi ktoś zrobił konto odpalił przez play i bym miał retaile :/ // nie pisz posta pod postem.Od tego jest opcja "edytuj" || areq94pl Cogito ergo sum Odnośnik do komentarza
mkkmarcin Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @Up Przeczytaj regulamin ;p Nie prosimy o konta . <----- Dla modow tylko mu przypominam Nie bawie sie w moda. // jeśli widzisz post łamiący regulamin to wysyłaj raport || areq94pl BUM Odnośnik do komentarza
ignorehax Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Sciagnij opere lub google chrome i dopiero sproboj ;p Mam opere i chrome, używam opery i nie dziala na chrome również. Odnośnik do komentarza
arena Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mi wszystko dziala , mam juz retaile ; ) Cogito ergo sum Odnośnik do komentarza
ignorehax Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dobra pobralem ten program lecz dalej za pomocą przycisku "Play" nie włącza się. Odnośnik do komentarza
arena Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 To coś masz zryte , bo mi all działa ;d Cogito ergo sum Odnośnik do komentarza
jacello Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dobra pobralem ten program lecz dalej za pomocą przycisku "Play" nie włącza się. Spróbuj zamknąć i na nowo uruchomić przeglądarkę Moje Cheaty : No_Menu http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/ http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/ D3D: http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/ http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048 Odnośnik do komentarza
ignorehax Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nic nie dało, jakieś propozycje ? DOWN@ Przynajmniej go mam Odnośnik do komentarza
monstero Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 użyj mózgu napie //Spam ||Epean Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.