Skocz do zawartości

Server Hunger games

mivosz

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć szukam darmowego (dla nonpremuim) serwera "Hunger games" np takiego jak te:

http://www.mineplank.com/servers.html

Najlepiej z jak najmniejszymi lagami, custom mapami, pluginami i mineschafterem.

Zresztą podajcie linki do każdego serva HG darmowego.

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

dlaczego mnie zapraszasz? na publikacje serwerów ja nie publikuje tylko szukam. A serwery zagraniczne raczej nie są tutaj publikowane.

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

spoko ale chodzi mi o taki na którym gra już dość spora liczba osób (niekoniecznie Polaków).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Server Hunger games   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...