bubek628 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam. dzisiaj chciałem się spytać czy podalibyście mi jakieś Programy do włamywania się na kogoś konto!! Proszę to ważne bo ktoś mi się włamał na 5 kont na których miałem super mocne hasła!! a jednak jakiś haker się znalazł i mi się włamał na wszystkie . Albo podajcie jakiś filmik czy coś !!! Odnośnik do komentarza
Gość LastPhoenix450 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Słabe prowo. Atak słownikowy, tego jest pełno w sieci, abonament na google się skończył? ...eh. Pewnie masz keyloggera na kompie. Chcesz złamać hasło do jakiegoś konta.? Bruteforce- kilka lat i może złamiesz jakieś słabe hasło. Lub włamać się do baz danych. Mówiąc zwięźle nie do wykonania w twoim przypadku. W jego wykonaniu kilka lat, ale randomowo to trzy dobre zsynchronizowane karty z CUD'Ą i robaczek ,który równolegle z innymi łamie porozsyłać. I to będzie kilka miesięcy wtedy. Odnośnik do komentarza
somanyidiots Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ...eh. Pewnie masz keyloggera na kompie. Chcesz złamać hasło do jakiegoś konta.? Bruteforce- kilka lat i może złamiesz jakieś słabe hasło. Lub włamać się do baz danych. Mówiąc zwięźle nie do wykonania w twoim przypadku. Odnośnik do komentarza
bubek628 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To mam problem niestety Ale proszę was o pomoc jak nie umiecie pomóc i chcecie mówić ze to nie możliwe to wgl nic nie piszcie Odnośnik do komentarza
Camoncw Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Widocznie ten serwer na którym grałeś nie był w pełni chroniony, co oznacza że ktoś mógł się włamać w pliki serwerowe i po prostu sprawdzić twoje passy. A jeśli chcesz komuś zhakować konto to może Ci zająć kilka lat jeśli będziesz używać programów słownikowych. Więc nic nie zrobisz chyba, że jakimś cudem włamiesz się do bazy danych serwera. http://www.mpcforum.pl/topic/1064043-zostane-gamemasterem-na-serwerze-easymedium/ Odnośnik do komentarza
bubek628 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ale ja dobrze wiem o tym ja nie chce się włamać na kogoś konto tylko na swoje Odnośnik do komentarza
Camoncw Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Włamać się na swoje kotno ? Próbowałeś przypomnienie hasła poprzez emeil ? Jak coś to zawsze możesz pogadać z administracją ale jeśli nie masz dowodów to nic z tego Ci nie wyjdzie, lecz może jeśli byś z nimi pogadał żeby sprawdzili logi tzn z jakiego IP było używane konto a z jakiego jest używane teraz, może to by coś dało, lecz nie sądze ... http://www.mpcforum.pl/topic/1064043-zostane-gamemasterem-na-serwerze-easymedium/ Odnośnik do komentarza
LubianyIKochany Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Potezny procesor GPU i szukaj poteznego bruteforce. I to tyle by na to, puszczasz brutusa na strone on wyszukuje bledow nast. wyswietla Ci informacje albo z poleceniem. Wpisujesz polecenie jakie ma wykonac (tj. w moim przypadku pobieranie danych login / haslo / adres e-mail) [wpisanie nazw kolumn i tabelii] po czym on pobiora to do danego pliku & wyswietla tresc. Odnośnik do komentarza
bubek628 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 nie rozumiesz że mi się włamali na E-mail,facebook'a,nk itp -,- A z Administracja stron www się skontaktowałem to powiedzieli że nic z tym nie mogą zrobić @Edit to jest do Camoncw Odnośnik do komentarza
Camoncw Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mogłeś to odrazu napisać. Masz keyloggery na kompie, zalecam zainstalować antywirusa ; ) A jeśli już masz to firewall lub format dysków jak kto woli. http://www.mpcforum.pl/topic/1064043-zostane-gamemasterem-na-serwerze-easymedium/ Odnośnik do komentarza
LubianyIKochany Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 bubek jest cos takiego jak baza danych md5 & MySQL5 & md5;sol etc itd. Te bazy danych licza kilkadziesiat / kilkaset milionow zakodowanych hasel po czym dany program korzysta z tego. Wystarczy wlam na serwer potem znalezienie (lecz takie oprogramowania sa najczesciej platne lub poprostu swoj kod napsiac, ale widze ze o tym nie masz pojecia). danego hasla i zlamanie go poprzez strony / oprogramowania do tego... Moglbys podeslac swoj adres e-mail na ktory zostal wykonany wlam? Oraz strony na jakich miales konta (forum) z tym haslem... Przejze Polska ,,cebulke" w poszukiwaniu Twojego adresu e-mail @Camoncw, wystarczy ze mial konto na : forum.kwejk.pl | cs-avenue (czy jakos tk tak bylo) | battlefieldheroes (ostatnio wlam byl) | i duzo duzo innych. Dane sa podawane w takim schemacie piONti GDz | [email protected] | xxxxx (typowy od wlamu do mysql czyli pobor danych l / m / h) To nie wszystko jest od keyloggera, wystarczy ze haslo bedzie umieszczone w jakiejs bazie hashy i wklepac je tam. A za tym ida publikacje coraz wiekszych baz danych uzytkownikow Odnośnik do komentarza
bubek628 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No mógłbym Napisze ci później na PW Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 "czy podalibyście mi jakieś Programy do włamywania się na kogoś konto!" Niestety, ale my nie pomagamy w okradaniu innych osób. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.