Pawel van Glute Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Hej, nagrywam Frapsem, wrzucałem pliki do Camtasi, tam robiłem obróbke i tworzyłem. Od ostatniego gdy próbuje zaimportować pliki .avi z frapsa do camtasi pojawia mi się okno że jest to nieobsługiwany format, albo problem z kodekami . Dołączam zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix_PL Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Może to przez to że fraps praktycznie nie kompresuje swoich nagrań... widać musisz nagrywać camtasią albo konwertować filmiki z frapsa do, na przykład, XviD z jakością 1 (VirtalDubem najprościej). Może to łyknie. //a widzisz, wcześniej działało... spróbuj przeinstalować kodeki... //a co zrobiłeś w momencie kiedy przestało działać :> Bo tak bez powodu raczej nic się nie stało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paul19921901 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zmień film na format AVI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.