Skocz do zawartości

[Q] Czy pójdzie mi Battlefield Bad Company2

McKropek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałem kupić BBC2 ale nie wiem czy mi pociągnie na moim 4 letnim lapku. Proszę o odpowiedzi.

Wymagania gry:

- Minimalne:

CPU: Core 2 Duo @ 2.0GHz lub podobny

ram: 2GB

grafa: Karta graficzna z 256MB pamięci RAM, GeForce 7800GT / ATI X1900 i podobne

- Zalecane:

CPU:Procesor czterordzeniowy

ram: 2GB

grafa: Karta graficzna GeForce GTX 260 lub podobna

Mój komp:

CPU: AMD Athlon X2 dual-core QL_60 1.9 GHZ

ram:4GB

grafa: Ati Radeon HD 3200 Graphics

Nie zależy mi na dobrej grafice. Jak dla mnie może nawet na ULTRA low. Byle by sie grało normalnie.

Daje lajk

Moim zdaniem chyba pociągnie nawet na średnich :> Warto spróbować, w tej chwili to zaledwie 25zł za tą genialną grę :) Mówię to z 1.5 rocznym stażem w BC2.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Na Originie chyba jest za 29 zł teraz nawet, ale nie wiem na bank, a ja kupiłem w Media Expert (1.5 roku temu była obniżka z 50zł do 25zł). Ewentualnie poszperaj na allegro :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Szczerze polecam :> Mi BC2 nawet się bardziej podoba od BF3... gdyby nie Frostbite 2.0 i ogromne mapy, to kto wie czy wogóle byłby taki szum wokół BF3, ale to tylko moje zdanie. Kupuj BC2 :)

Niestety panowie BFBC2 strasznie muli na moim acerku (tak mam lapka a dokladnie acer aspire 5535). Wszystko mam ustawione na low, najnizsza rozdzialka a w najlepszych momentach mam 20 fps jak cos sie dzieje to 10-15 fps a jak jakis domek sie wali to 5 fps. Moze ktos wie jak zwiekszyc wydajnosc, bo szkoda mi pieniedzy wydanej na gre a w sklepie nie wymieniają na inna. Moze reinstall systemu (z formatem) ? Slyszalem tez ze starsze wersje mniej obciazaja kompa. Moze nie akualizowac? Czy jedynym ratunkiem to zlozyc nowy sprzecior? Poradzcie cos :(

@edit

Na yt widze jak ludzie na takim kompie smigaja w BC2. Nie wiem czemu u mnie muli. :(

hmm... zdefragmentuj dysk, zaktualizuj stery do grafy, directx itd. gra musi być zaktualizowana, aby grać online w multika. pobierz i korzystaj z CCleanera, takżę przyda się GameBooster. Miejmy nadzieję, że pomoże :)

Jak coś daj znać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Q] Czy pójdzie mi Battlefield Bad Company2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...