Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patologia

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem że wiele smiechów pojawi sie po moim napisaniu lub nie potrzebnych komentarzy ale prosze sie wstawic na moim miejscu . Mam duzy dom jednorodzinny Ojciec( a olie go tak mozna nazwac jeszcze) Jest w miare bogaty. Co z tego ze bogaty jak pojebany;/? Heh ciezko mi to mówić ale on się znęca nade mną i bratem. Jest Dyrektorem a znęca sie nad synami. Ostatnio uderzyl mnie w twarz , wogole nie moge siedziec na komputerze tylko ciagle nauka nauka ( dla niego 5h nauki po szkole to i tak malo;/). Często slysze wyzwiska z jego strony kierowane do mnie , Nie ukrywam że smutno mi z tego powodu , Czasami zabiera komputer bez powodu , krzyczy wyzywa.. Chciałbym coś z tym zrobic ale nie wiem za bardzo co. Najlepsze jest to że poobraża mnie a pozniej chce pogadac ze mna .. Dyrektor tak nie powinien sie zachowywac;/ Nie wiem co mam z tym zrobic i do kogo moglbym pojsc o pomoc?

Opublikowano

Jest dyrektorem niech twój brat nagra jak Cię uderzy wrzuć film do netu albo na policje i ma po pracy ale nic po tym bo ociec bez pracy to głodne dzieci jak Cię uderzy oddaj mu najwidoczniej go coś wkurza za domem.

Opublikowano

A po co zajeb skurwiela. Weź nóż z kuchni taki ostry. Schowaj go. Gdy teraz podchodzi cię uderzyć wyjmij go i podskocz tak efektownie jak w Resident Evil i wjeb mu między oczami. Gdy skurwiel padnie uciekaj bierz jego kluczyki od auta i spierdalaj zajeb mu też trochę kasy. Uciekaj jedź gdzieś zaszyj się najlepiej w hotelu i poczekaj tam.

A jak nie to idź do mamy.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

A po co zajeb skurwiela. Weź nóż z kuchni taki ostry. Schowaj go. Gdy teraz podchodzi cię uderzyć wyjmij go i podskocz tak efektownie jak w Resident Evil i wjeb mu między oczami. Gdy skurwiel padnie uciekaj bierz jego kluczyki od auta i spierdalaj zajeb mu też trochę kasy. Uciekaj jedź gdzieś zaszyj się najlepiej w hotelu i poczekaj tam.

A jak nie to idź do mamy.

Głupota osiągneła nowy poziom: "Aceman"

93393857939626578868.png

Opublikowano

Zabarykaduj się w kiblu, postaw warunki, jeżeli się zgodzi niech da umowę przez szparę na dole drzwi i podpisz. Jeżeli nie to yy masz problem.

Nie, no. Tak na serio to na policje i tyle.

Opublikowano

Nie przesadzaj ten użytkownik potrzebuje pomocy

ten uzytkownik nie potrzebuje pomocy tylko jest trollem , a to nie jest wolanie o pomoc tylko chujowe prowo

kto normalny pisze na forum pelnym dzieci , ze go w domu napierdalaja i prosi o pomoc ?

serio tylko ja tu widze prowo ?

Opublikowano

Nie oddawaj ojcu bo jest pewnie silniejszy, a on może ci większą krzywdę zrobić dorośniesz będziesz mieć 18 lat wybijaj odrazu z domu niech zrozumie jakie błędy popełnił albo mu to powiedz po prostu, że jak się nie ogarnie to w przyszłości niech u ciebie pomocy nie szuka.

Opublikowano

A wiecie że to może być marny troll ? nie macie 100% czy to jest prawda. Poczytałem trochę tematów i widzę że tutaj macie więcej trolli niż prawdy

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

jestes cipa ;o jak by mnie stary w twarz uderzył odrazu bym mu oddał, co ja kurwa jestem worek treningowy?

Opublikowano

Jeżeli to nie trol, to poorzmawiaj z nim tak na poważnie, powiedz że więcej już tego nie zniesiesz, że czujesz się pouczony, najlepiej jakbys się rozpłakał ;D

skpUo.png

Opublikowano

ten uzytkownik nie potrzebuje pomocy tylko jest trollem , a to nie jest wolanie o pomoc tylko chujowe prowo

kto normalny pisze na forum pelnym dzieci , ze go w domu napierdalaja i prosi o pomoc ?

serio tylko ja tu widze prowo ?

No nie wiem czy to jest troll bo niestety świat jest pełen takich przypadków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...