Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EA-INFO] CARRERA GT? ;]

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JUŻ JEST!

8000 SB!

Maxymalny Tuning + Maxymalne Nitro = Najlepsze Auto W Grze!

Fajne uczucie kupować Carrere za ostatnie boosty

:D

TXT:

W Need for Speed World nieprzerwanie trwa era supersamochodów, a Porsche Carrera GT jest jej kontynuacją!

Porsche Carrera GT to potwór z centralnie umieszczonym 5,7-litrowym silnikiem V10 o mocy 612 KM i 590 N•m momentu obrotowego. 100 km/h osiąga w 3,9 sekundy, a jego prędkość maksymalna to 354 km/h.

Proces jego powstawania ma korzenie w takich samochodach wyścigowych jak 911 GT1 i LMP1-98. Ciekawostką jest, że pierwotnie Carrera GT miał być wyposażony w sześciocylindrowy silnik typu bokser, ale później przeprojektowano go pod nową jednostkę V10. Powstało ich w sumie 1270 sztuk, a wszystkie egzemplarze zostały zbudowane w fabryce w Leipzig.

Jeśli jesteście gotowi na zupełnie nowy poziom wyścigów, to Porsche Carrera GT czeka na Was u Dilera Samochodowego w Need for Speed World.

Video-EA-Presentation:

Opublikowano

będzie porównywalne z zonda za 8k bosstów, ale prowadzenie na pewno będzie miało lepsze na pewno będzie sie trzyamała w topie przez te pól roku jak kolega up powiedział a co do ceny ? jak nic 20k bossterów EA musi zarobić tak na prawde to bardziej mnie interesuje na chwile obecną ten caly drag znając życie ludzie rzuca się na nie jak nie mięso za komuny a EA będzie miało spokój na pół roku jak emocje z carrery opadna i nic znów nie zrobia -.- do kolejnego spadku popytu oni juz sobie to zaplanowali dodamy carrere i będziemy i niej mówić, się chwalić itp a gracze o innych rzeczach zapomną i znów mamy looz po porszaku dadza marusie i tyle

Ja jednego nie rozumiem po co piszą na fejsie że będą jak nie wiadomo kiedy i w ogóle czy będą o,o

wiesz, ze niby tyle mają na głowie
Opublikowano

Hyhy ja wiem ,że carrera będzie kosztowała 8kSB.

Ponieważ te autko jest takie same jak Lambo Revont trochę lepsze.

Opublikowano

No carrera GT .. to autko zapewne będzie kosztowało ponad 10 k boost'ów ponieważ EA tak długo go trzymało , że niby będzie pro i teraz będą chcieli zarobić .... tak jak kiedyś koenisegg ccx kosztował na początku 25k ... to teraz porsche będzie kosztowało ponad 10 k i utrzyma się tak z dobre 4 miechy a potem może zrzucą do 8k ..

Opublikowano

Powodzenia im życze. Mydlą oczy carrerą gt już od dobrego miesiąca. Gdzie drag? Gdzie kanion? Taka jest ea... Póki nie wprowadzą-nie uwierze.

Póki nie dodadzą dragu nie zamierzam grać w tą grę...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja jednego nie rozumiem po co piszą na fejsie że będą jak nie wiadomo kiedy i w ogóle czy będą o,o

97500709145262096604.jpg

Opublikowano

chcecie wiedzieć jak będzie? ja wam powiem ;D autko dodadzą ale dragów nie :(

Może i nawet dobrze bo ja dragów nie lubie ale zawsze to coś urozmaicało grę :/

A można wiedzieć około której godziny je udostępnią ?

nxtVYBh.png

Opublikowano

Właśnie patrzę na to auto i jego osiągi są lepsze od cinqoue czy jak to się tam zwie

Ogólnie jego osiągi wynoszą 813 więc mamy lepsze auto od tej zondy i jego cena wynosi 8000 SB ;)

(jedynie w czym jest gorsze od tej zondy to ma lekko niższe przyśpieszenie)

nxtVYBh.png

Opublikowano

A powiadali,że Carrera gt pojawi się wraz z dragami i co ?? dalej jak dragów nie ma tak nie ma nie mówiąc już o kanionach.A przecież samochód dodali bo za boosty no i za mydlić oczy czymś musieli.

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej sie prowadzi Carrere, Carrera bedzie lepsza na sprinty a zonda/cinque bedzie lepsza na torach

Pojezdzilem troche ta carrera na car changerze i naprawde wywarla na mnie niezle wrazenie

Jak ktos tam napisal wyzej troszke slabsze przyspieszenie ma a powinno byc do niej ciut lepsze

I nic innego mi nie pozostala jak ja kupic :D

Opublikowano

Czyli miałem rację 8k SB :D

No fakt dobrze że takie tanie, uzbierałem na nie aż 4k z ankiet cały dzień mi zajęło ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...