LubieZielone Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 witam od prawie 3 dni mam takie coś myślałem ze minie ale dalej tak jest.. załącze pliczek bo inaczej nie moge dać majstrowałem tak w opcjach/ sprawdzałem każdą przeglądarke / usunełem antywirusa.. i dalej wtf.. czy to google mają jakieś błędy czy ja coś na kompie nie tak O_o być nie może bo tydzień temu był format.. Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 to po co sie logujesz na konto w domenie .ie ? zaloguj sie normalnie przez .com albo.pl zresztą ci pisze WYRAŹNIE : USTAW DATĘ WŁAŚCIWĄ If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
LubieZielone Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 mam właściwą date loguje sie na pl i na com a i tak dzieje sie to samo co widać.. mam zmienić date a sam nie widzisz na ssie? że mam dobrą.. Odnośnik do komentarza
SebuśPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Godzinę wrzucałeś ss ? Przeczysc dane przegladarki Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
LubieZielone Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Godzinę wrzucałeś ss ? Przeczysc dane przegladarki mieszkam za granicą gdzie godzina jest do tyłu czyściłem dane historie itp jest git ale strona ładuje sie dłuugo nie wiem co jest;p Odnośnik do komentarza
Lenartowy Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 no niewidze że masz dobrą... 2012.08.09 o.0 8 września ? dziś jest 27 więc jak masz dobrą... inna przeglądarka i heja Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 chyba trochę przespał jak ma taka date ciekawe jaki kraj jest więcej dni za murzynami co Polacy , hehe If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
LubieZielone Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ach dobra możecie zamknąć widze ze pomocy nie dostane dzięx Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 przecież dostałes : USTAW DATĘ NA DZISIEJSZĄ o ile jeszcze się nie spiłem i nie zasypiam to aktualnie w całej Europie jest 2012-09-27 If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.