SkyCraftComPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Głóxx ZE ZA DUZO OSOB W TEAMIE! Odnośnik do komentarza
SkyCraftComPL Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @ref Odnośnik do komentarza
SkyCraftComPL Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @ref Odnośnik do komentarza
Isk Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam, na serwerze dzisiaj pograłam kilka godzin, okej z początku całkiem fajny, przyjaźnie nastawieni gracze i administracja bez zarzutów, jednakże kiedy wszystkich adminów gdzieś wywiało do akcji wkroczył niejaki Veneficur - rzekomo 14 letni moderator tego serwera. Biegał po mieście, podpalał, zabijał ludzi. Sama stałam się ofiarą przez co straciłam 48 lvli. Za pierwszym razem odpuściłam, jednakże kiedy teleportował się do mnie do kopalni i zaczął mnie bić to przesadził. Postanowiłam umieścić tutaj screeny z dowodem, kiedy ten parszywy dzieciak groził mi banem za to, że powiedziałam, aby oddał mi moje itemy : ) Po mojej "groźbie" oddał mi resztę itemów + dorzucił kilkanaście złotych jabłek i diamentów, byleby nie zgłaszać tego nigdzie. Przykro mi, że administracja przyjmuje takie dzieci do teamu. Nie polecam właśnie ze względu na to, Odnośnik do komentarza
NcTur Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Polecam Server Sapir Bardzo mily mozna go pochwalic 0 lagow mila administracja mili gracze zapraszam FACE PALM Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zakaz umieszczania linków zewnętrznych Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.