Danio55 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mam pytanie czy pigmeny respią się w obecnej wersji Miecrafta na płytach naciskowych.?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyc920 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 One są w piekle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio55 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No tak tzn. nie dopisałem o co mi konkretnie chodzi. Więc chce zrobić farme złota oglądałem filmiki na YT link do filmiku: i zrobiłem wszytko dokładnie jak na filmiku i dodam że tą farme zrobiłem na netherze. I na tych płytkach nie chcą się wgl spawnić myślałem że na netherze sie może nei spawnią czy cos ale rozłożyłem troche neterracka i sie zespawniły. Wieć o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio55 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.