Pan Suavek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć, czy mógłby mi powiedzieć ktoś jak zrobić taki myk jak w temacie działu? Zauważyłem że dużo portali właśnie w ten sposób się promuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Suavek Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfitura Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Podobno są jakieś luki w facebooku, i ludzie sobie nabijają lajki przez to, choć nie wiem jak. Poczytaj na innych forach/portalach. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Suavek Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mam mnóstwo autoklikerów ale noe o to chodzi, chodzi o autoudostępnianie posta na fb po wejściu na moją stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Suavek Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXu Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nie ma żadnych uk w fb, trzeba po prostu umiejętnie wykorzystać facebook API Niestety nie wiem jak zrobić, żeby automatycznie udostępniało, ale widziałęm gdzieś skrypt na allegro do sprzedania za ~15zł a jeżeli nie chcesz kupywać, to ogarnij facebook API Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.