Majken Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wyzywający: Majken Wyzwany: Wstawianie prac do: do 3 dni Głosowanie do: do 3 dni Tematyka: Daj temat Notatka: I ilość wersów Dawaj coś na szybko, ilość wersów i temat, zara coś napiszę, fast ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!Wszystko O Mnie: Mój Fanpage:https://www.facebook.com/Majken.Majki Moje kawałki na YouTubie: http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos Galerie:- Moje Dema na YouTube- Zwykła galeria Teksty/DissyStaż na Forum:Wygrane Pojedynki - 128Przegrane Pojedynki - 47Remisy - 6Tutoriale:Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki Odnośnik do komentarza
Niewyspany Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Temat: Kalkulacje. Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #GrawitacjaNaginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach. Odnośnik do komentarza
Majken Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Kalkuluję każdy dzień, każdy cień który mnie mija Każdą straconą godzinę i co myśli ten pijak Który zwija się do domu, raczej do slumsa, blaszaka Zastanawiam się co myśli matka zabitego dzieciaka Życie płata figla patrzę na typa co wyszedł z pierdla Zaczyna od nowa chociaż mnie okradł i przysięgał Że odmieni swój los, czyta książki i ma pracę Nie zmieni przez to twarzy i nie uwierzą mu już raczej Spoglądam na tych ludzi próbuje zrozumieć ich myśli Każdą dziewczynę którą spotkam myślę jak bym z nią żył i I co myśli mój wróg, mój przyjaciel i nauczyciel I co matka myśli gdy mnie widzi jak znów wypiję To kalkulacje ile wydaje ile mam zysku i moje zachowanie Więcej mam negatywów, jestem po prostu draniem Łamię przyjaźnie palę, palę dużo i często kłamię Nie wiedząc co w sercu drzemie łatwo na przypał coś palne // Twój temat: "Każdy orze jak morze" Sam chciałeś taki temat więc o co chodzi? Twoja "usunięta" przez Ciebie praca: "Jeśli boisz się bruku, upadek będzie Twoim katem, Jeśli nie masz uczuć, zejdziesz pod ziemię bez nich Jeśli nie niszczysz Mi tlenu, możesz stać się Moim bratem Pozwól rozwijać Mi geniusz przez to istnienie na pętli. każ Mi odejść, spal w sobie jeśli Cię męczę jak przeszłość Złap swobodę, jeśli nerwy kumulują złość w mięściach, Każ mi klękać, skoro skrzywdziłem Cię przez to, lecz pamiętaj, że siłę masz w umyśle, nie w pięściach. Jeśli boisz się płaczu drążącego w kościach policzkowych, Jeśli nie chcesz już za chuj wziąć na barki łez ciężaru, Jeśli widzisz górę, najpierw dobrze policz schody, Zanim zaczniesz z trudem nimi pędzić bez umiaru. Każ Mi złapać broń, jeśli widzisz moją apatię, lecz nie ruszaj Moich rąk, nie szukam pomocnej dłoni, Każ Mi zniknąć, jakbym był przeciwieństwem pragnień, lecz przez to wszystko nigdy nie odnajdziesz prostej drogi." Yoo frajerku ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!Wszystko O Mnie: Mój Fanpage:https://www.facebook.com/Majken.Majki Moje kawałki na YouTubie: http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos Galerie:- Moje Dema na YouTube- Zwykła galeria Teksty/DissyStaż na Forum:Wygrane Pojedynki - 128Przegrane Pojedynki - 47Remisy - 6Tutoriale:Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki Odnośnik do komentarza
Niewyspany Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Każdy orze jak może, boże czemu Mi nie pomożesz jak widzisz jaki mam twardy gruz na polu, weź zrozum. pisjoł. #EDIT, Poprawiłem literówki. 24H na przywrócenie poprzedniego tekstu Nie było poprzedniego Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #GrawitacjaNaginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach. Odnośnik do komentarza
niedokladny Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 niewyspany, empatia skurwiele. Kiedyś było ważne jakim jesteś ziomkiem dzisiaj patrzą na mnie krzywo, jak wyciągam drobne to może kwestia tego kto jak bogatą ma rodzinę choć nie miałem wcale gorzej to nie patrzę kto ma ile Odnośnik do komentarza
Aceman Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Majkel Użytkownik MPCforum Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 MAJKAN Created by Odnośnik do komentarza
niedokladny Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pisz większymi, bo nie zauważylibyśmy. Kiedyś było ważne jakim jesteś ziomkiem dzisiaj patrzą na mnie krzywo, jak wyciągam drobne to może kwestia tego kto jak bogatą ma rodzinę choć nie miałem wcale gorzej to nie patrzę kto ma ile Odnośnik do komentarza
Vipper Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Majken Odnośnik do komentarza
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Majk Odnośnik do komentarza
Gość Why Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 MAJKEN Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Niewyspany. XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Majkelo. Odnośnik do komentarza
Cristiano. Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Wygrywa maka, gratulacje Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.