Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak budowac sure BM ...

adsi994455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam małe pytanko wiec zaczynam moja przygode z sura BM jestem juz doswiadczonym graczem do tej pory gluwnie gralem wojem bodym i ninja archerem ale teraz postanowiłem zagrac na solarze BM-em i tam mam maly dylemat jak rozdawac skille, najpierw ogniste uderzenie na M, pozniej ochronka a co po ochrance ?? Prosze o pomoc .

Pomoc = lajk & 5 w profilu

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/273181-tutsura-bm-od-zera-do-pvp-mastera/

http://www.mpcforum.pl/topic/668913-tut-sura-bm/

http://www.mpcforum.pl/topic/270080-tutsura-bm/

Opublikowano

poczytaj poradniki jak podal G00D . Osobiscie polecam Ci 2 int 1 vit , jak wymaksujesz int to sila ;) . Skille to : Mroczny Kamien , Duszek , Ochronka i dalej jak chcesz ;) . Musisz wiedziec , grajac sura BM ze ciezko jest expic ale w pvp z dobrym eq bedziesz KOXEM :D

Opublikowano

poczytaj poradniki jak podal G00D . Osobiscie polecam Ci 2 int 1 vit , jak wymaksujesz int to sila ;) . Skille to : Mroczny Kamien , Duszek , Ochronka i dalej jak chcesz ;) . Musisz wiedziec , grajac sura BM ze ciezko jest expic ale w pvp z dobrym eq bedziesz KOXEM :D

zgadzam się z tym co napisał up 2 iny 1 vit a moim zdaniem skile powinieneś rozdawać tak duch , ochronka , mroczne sfera i dalej to pewnie wiesz jakie skile :P

Opublikowano

Ja generalnie grająć BMkiem pierwsze co wymaxowałem INT, ( miałem itemy z HP ) poszedłem DUCH, OCHRONKA, MROCZNA

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Eeee 2:1 Int = wit się zgadzam, ale kuufa potem siła? No bez jaj to nie WP, 3 pkt statusu który po wymaxowaniu inta jest 1:1 wit zręka... Uwierz mi, że to dużo daje... ;)

Co do skilli to przyjemny exp jak i pvp jest build ochronka --> duszek --> ogniste --> sferka/mroczne* --> sferka/mroczne*

*dlatego, że jedni wolą szybkie ładowanie i mniejsze dmg, a inni odwrotnie... Ja byłbym za sferką, ponieważ dodatkowym kopem dla niej jest zręka... ;)

Opublikowano

Dobra juz troche ogarnołem ale mam jedno ale nie bede po ochronce duszka robil bo z nieb potami nie wyrobie.... Pojde skillami tak:

Ochronka -> Ogniste -> Duszek -> Sferka -> Mroczne

Opublikowano

Dobra juz troche ogarnołem ale mam jedno ale nie bede po ochronce duszka robil bo z nieb potami nie wyrobie.... Pojde skillami tak:

Ochronka -> Ogniste -> Duszek -> Sferka -> Mroczne

Jak juz tak chcesz idz to radzilbym Ci tak : Ochronka --> Sfera --> Duszek ->> Ogniste ->> Mroczne ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...