Flap Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam, mam problem przed chwilą zaktualizowałem do wersji 8.0 i coś się zjebało znacznik myszki zniknął mi jak jestem w garażu i w opcjach itd Po za tym jak chciałem artą zrobić tryb snajperski (widzi się z góry) to mi się wszystko zlagowało w pizdu. Czy ktos miał już taki problem? Bardzo proszę o szybka pomoc będą like mnóstwo lików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Problemu z myszką nie miałem, ale na arcie miałem też taki problem to musiałem usunąć zoom-arty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dobra rozwiązałem problem z myszką ale mam ten z artą Nie mam zoom outa więc nie wiem w czym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 spróbuj od nowa wgrywać mody u mnie to pomogło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja tez to mam, na dodatek, po wyswietleniu szczegolowych statystyk po bitwie rozlacza mnie z serwerem i mam co chwile scinki z pingiem 999. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dobra problem sam się rozwiązał cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil9848 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A ja jeszcze ściągam :P Tak to jest jak ściąga się LOL Alods WOT i WOWa w tym samy czasie Klan W-I-R Rekrutuje ! Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.