creeperererer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Serwer ten będzie to bukkit na modach z działkami , pracami , gildiami . Non premium , ciekawy world itp . IP: wkrótce , screeny: wkrótce . Pozdrawia właściciel trollmaster . P.S. Serw start jak tylko dogramy pluginy , postawimy cuboidy i odcraschujemy serwa . MODERATORZE, ZANIM ZAMKNIESZ TEMAT/DASZ PUNKTY LUB ZROBISZ COKOLWIEK Z MOIMI POSTAMI/TEMATAMI NAJPIERW NAPISZ CO JEST ŹLE, A JA TO EW. POPRAWIĘ.... Odnośnik do komentarza
creeperererer Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @ref MODERATORZE, ZANIM ZAMKNIESZ TEMAT/DASZ PUNKTY LUB ZROBISZ COKOLWIEK Z MOIMI POSTAMI/TEMATAMI NAJPIERW NAPISZ CO JEST ŹLE, A JA TO EW. POPRAWIĘ.... Odnośnik do komentarza
bojka18258 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Rekrut On Jesli Tak napisz mi Na Pw Odnośnik do komentarza
creeperererer Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Rekrutacja na razie off , screeny będą jutro ! MODERATORZE, ZANIM ZAMKNIESZ TEMAT/DASZ PUNKTY LUB ZROBISZ COKOLWIEK Z MOIMI POSTAMI/TEMATAMI NAJPIERW NAPISZ CO JEST ŹLE, A JA TO EW. POPRAWIĘ.... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.