9Jarek9 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Posiadam: Niedługo nazbieram 6300 IP Zależy mi na: Postaci dystansowej z dużym dmg i dobrym skillem pasywnym. Preferuję: Generator by - Krystian - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMode Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No to polecam Ezreala: +bardzo dobry passyw na ad carry +spore zasięgi +dobry harass +blink +mocne early game +całkiem przyjemny styl gry Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duballas Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak jak UP. Ezreal: +Flash ze skilla +Skillshoty +Ładny haras +Ulti AOE Minusów nie znam. Może być jeszcze caitlyn. Jak się ładnie farmi to można wiele zdziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BahanPl Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Polecam Teemo + pasywka : po 2 sekundach (chyba 2) bezruchu stajemy się niewidzialni + skill q : przeciwnicy przez pewien czas cię nie uderzą + skill e : dodaje dmg i zatruwa przeciwnika + skill w : dobry do ucieczek + ulti : darmowe wardy odbierające hp (za manę ;p) + 1vs1 kosi, a nawet przy 1vs2 jeśli się trochę ogarnia + nie trzeba wymyślać swojego builda, itemy polecane wystarczają + dość dobry do ganków + tani Może wystarczy już tych plusów, minusów nie zauważam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzukamMame Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 hmmm...on chcial postac za 6300ip ;p a jest teemo za 1350ip ;p ale slyszalem ze kiedys kosztowal 6300ip wiec mozesz brac popieram tego ziomka up ;p i poprawei ze pasyw nie 2 s tylko 3s Sadzić, Palić, Zalegalizować !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9Jarek9 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie musicie mi podawać postaci za 6300, mogą być tańsze. Tanie postacie też są dobre, ja prawie ciągle gram jaxem i dobrze mi się nim gra. Chodzi mi tylko o postać z dobrymi obrażeniami, żebym z daleka przeciwnikom zadawał duże dmg. Dobrze by też było gdyby miała ta postać jakieś fajne umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BahanPl Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No to teemo jak znalazł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzukamMame Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 włacha ;p teemo is the best ;p maxuj e bo to truta z ap dmg ;p Sadzić, Palić, Zalegalizować !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miksterek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Polecam Morganę ;D -ochronka -stun z q -dobry dmg z q -dobre ulti do tf -stun w ulti -czesto banowana na rankedach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9Jarek9 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Chyba kupię sobie Teemo, ale podajcie jeszcze jakieś propozycje, może kiedyś kupie sobie jeszcze inną postać. Jakby co to Ashe już mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondjo Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja masz 6300 to możesz sobie kupić Vayne: Pasywka + po wykonaniu uniku zadasz dodatkowy DMG. Przy działąniu z ultem jestes niewidzialny na 1 sekunde. Q + Nie pamiętam. W + Odrzuca przeciwnika, jeśli natrafi na przeszkodę to go stunuje E + Co 3 atak zadaje dodatkowy DMG R + Robi spory DMG Vayne to dobry PIck na rankedy. Wyfarmiona w early i mająca kilka killi może czynić duże szkody - Focusowana jako 1. Zbieram Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Lux jest dobra. Ma obszarowe ulti, snare, slowa, dobry dmg, łatwo się farmi, można zabijać z daleka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9Jarek9 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kupiłem Teemo i jestem zadowolony. Może kiedyś też zagram innymi postaciami które mi podaliście. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.