Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Serwery BF3

Popolipo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mam zamiar kupić BF3 ale bez premium.

Chce dowiedzieć się ile około jest serwerów rankingowych non-premium.

Kolega mówił mi, że bez premium sobie za bardzo nie pogram ale nie jestem przekonany.

Proszę o szczerą odpowiedź, bardzo mi na tym zależy.

Pozdro.

@Edit

Platforma - PC

Opublikowano

Pograsz, pograsz. Teraz ludzie z premium mają chwilową zajawkę na armored kill. Powiem ci że tylko kilka map jest fajnych z podstawowej wersji. Najlepiej dokupić b2k lub premium.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Podczas wejscia do gry i wyboru Multiplayer gra sama wyszukuje ci serwer, i zapewniam cie ze zawsze osoba ktora nie posiada konta Premium znajdzie sobie serwer. Osobiscie gram w battlefielda 3 juz od Lipca i jeszcze nie zakupilem Premium i nie mam problemow z wyszukaniem odpowiedniej gry. Oczywiscie zawsze jednak lepiej posiadac Premium poniewaz daje ci to "wiecej" mozliwosci w grze, np. nowe pojazdy, nowe mapy, nowe misje dzieki ktorym mozesz odblokowac nowe bronie w grze, nowe niesmiertelniki itd.

Opublikowano

Siemanko.

Mam zamiar kupić BF3 ale bez premium.

Chce dowiedzieć się ile około jest serwerów rankingowych non-premium.

Kolega mówił mi, że bez premium sobie za bardzo nie pogram ale nie jestem przekonany.

Proszę o szczerą odpowiedź, bardzo mi na tym zależy.

Pozdro.

@Edit

Platforma - PC

Luzakiem sobie pograsz bez większych przeszkód , mapy z podstawki są świetne , poważnie.

Dlatego jak masz okazje to kupuj

Opublikowano

Ja mam samego BF3 bez zadnego DLC i premki i nie narzekam gra sie dobrze na WIEEEEEEEELU serwerach ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Podstawa + CQ i jesteś ustawiony. Premium do niczego nie jest potrzebne.

zmienił bym cq na b2k.. ale to tylko mój wybór.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Sporo osób z premką gra na normalnych mapkach, co szybko zauważysz ginąc od fajnych broni, którymi se nie pograsz :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...