Popolipo5 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemanko. Mam zamiar kupić BF3 ale bez premium. Chce dowiedzieć się ile około jest serwerów rankingowych non-premium. Kolega mówił mi, że bez premium sobie za bardzo nie pogram ale nie jestem przekonany. Proszę o szczerą odpowiedź, bardzo mi na tym zależy. Pozdro. @Edit Platforma - PC Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 PC/PS/ czy Xbox ? Odnośnik do komentarza
Masalkov Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pograsz, pograsz. Teraz ludzie z premium mają chwilową zajawkę na armored kill. Powiem ci że tylko kilka map jest fajnych z podstawowej wersji. Najlepiej dokupić b2k lub premium. Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-' Odnośnik do komentarza
Popolipo5 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A ile jest tych map na samą podstawkę? I około ilu jest serwerów nie wymagających premium? Odnośnik do komentarza
K0SIMAZAKI Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Serwerów jest pełno. Napewno znajdziesz taki który będzie Ci odpowiadał mapką i trybem gry. Odnośnik do komentarza
Cas93 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Podczas wejscia do gry i wyboru Multiplayer gra sama wyszukuje ci serwer, i zapewniam cie ze zawsze osoba ktora nie posiada konta Premium znajdzie sobie serwer. Osobiscie gram w battlefielda 3 juz od Lipca i jeszcze nie zakupilem Premium i nie mam problemow z wyszukaniem odpowiedniej gry. Oczywiscie zawsze jednak lepiej posiadac Premium poniewaz daje ci to "wiecej" mozliwosci w grze, np. nowe pojazdy, nowe mapy, nowe misje dzieki ktorym mozesz odblokowac nowe bronie w grze, nowe niesmiertelniki itd. Odnośnik do komentarza
tubady123 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Serwerów wymagających premium jest niewiele. Kolega miał może na myśli to że nie masz żadnych dodatków, bo w nie gra sporo ludzi. Ale i tak bez tego sobie dobrze pograsz. Tubady aka Chopey ❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰ Nie cheatuję. Odnośnik do komentarza
ZellMT2 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemanko. Mam zamiar kupić BF3 ale bez premium. Chce dowiedzieć się ile około jest serwerów rankingowych non-premium. Kolega mówił mi, że bez premium sobie za bardzo nie pogram ale nie jestem przekonany. Proszę o szczerą odpowiedź, bardzo mi na tym zależy. Pozdro. @Edit Platforma - PC Luzakiem sobie pograsz bez większych przeszkód , mapy z podstawki są świetne , poważnie. Dlatego jak masz okazje to kupuj Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Podstawa + CQ i jesteś ustawiony. Premium do niczego nie jest potrzebne. Odnośnik do komentarza
rexio22 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja mam samego BF3 bez zadnego DLC i premki i nie narzekam gra sie dobrze na WIEEEEEEEELU serwerach CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz MOBO: MSI Z270 Tomahowk RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER PSU: SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold Odnośnik do komentarza
Masalkov Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Podstawa + CQ i jesteś ustawiony. Premium do niczego nie jest potrzebne. zmienił bym cq na b2k.. ale to tylko mój wybór. Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-' Odnośnik do komentarza
Edgarek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Sporo osób z premką gra na normalnych mapkach, co szybko zauważysz ginąc od fajnych broni, którymi se nie pograsz :rolleyes: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.