desher Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema mam zamiar kupić serwer cs , lecz mam trochę pytań aby kasa nie poszła w bagno , jeśli zakupie reklamę na wiaderku to czy się rozwinie czy jest pewność na 100%?, aby dużo osób grało? (full) , jak przytrzymać graczy , jakie koszty są na rozwinięcie sieci? ,cod mod na jaki max lvl jaki gracze lubią ? /zakaz handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexores2 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zobacz tutaj: http://www.mpcforum....-dobra-reklame/ //edit Zły link http://www.mpcforum.pl/topic/491216-tut-spis-hostingow-serwerow-do-counter-strikea/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desher Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ty chyba wgl nie czytaleś mojego postu.. /zakaz handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ContraGaminG Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nwm co do wiaderka ale grałem na dużej ilości codów i mi bardzie odpowiadają te z średnim expem 300 lv max nie po 4000 lv 10000hp bo to mozna strzelac i strzelac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desher Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Aha a wie ktoś na temat wiaderka /zakaz handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorem ipsum Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wiaderko jak wiaderko, polecam reklamę, przestrzegaj się tylko przed reklamowaniem na BANID, i możesz też zareklamować na amxx.pl jebać steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desher Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 lorem ipsum , a na amxx.pl też można sms'em? /zakaz handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorem ipsum Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ta, kiedyś można było. jebać steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodCash Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Z CS'em jest wgm strasznie ciężko iż owych serwerów są chyba "tysiące" bądź co bądź serwery najczęściej ludzie robią pod swoich kolegów jak ktoś ich ma dużo i grają w cs to grają u ciebie ;p i przy okazjii kilka osob wpadnie jak widzi ze sporo graczy ;p . Pomoglem daj like ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxerorxx Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Zrób też dobrą Reklame pisz gdzieś na stronach / Fejsie / gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.