krychol49 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czy są działające niewykrywalne czity do Day Z jak najlepiej to bezpłatne Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Z tego co wiem nie ma niewykrywalnych. I bardzo dobrze że nie ma tak przy okazji. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
krychol49 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 prosiłbym o podanie wykrywalnego czita do Day Z Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ostrzegam cie jeśli przyuważą cie z nim to perm ban. Ale skoro chcesz Klik Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Widocznie problem rozwiązany, jeśli nie, otworzę temat - PW. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.