MamFarta Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemka! Szukam dobrych buildów to twitcha i xin zhao bo nie mogę znaleźć a sam nie znam. Za dobry build dam plusa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MamFarta Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Pomoże mi ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadziorek Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Twitchem troche grałem: Buty 3 poty Berserkery Infi Tancerz Czarny tasak Krwiopijec i dobrze by bylo lodowy Xin: Buty 3 poty Berserski Infi Czarny Tasak Krwio Pijec Nieszkonczonosci Tiamat - Bardzo ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Twitch: buty 3 poty 2x doran berki IE phantom bloodthister guardian last whisper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BronekZabijaka Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zadziorek do Xina berserki ?? I jeszcze dowaliłeś z tym Tiamantem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raen Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Xin zhao: -Buty + 3 poty -Tabi/Merkury -Frozen Mallet ( Lodowy młot ) -Atma ( Włócznia Atmy ) -Bloodthrister ( Krwiopijec ) -Guardian Angel -Maw of Malmortius ( Paszcza Malmortiusa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadziorek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tiamat jest bardzo ważny przeczytaj sobie co on ma, przy skillach atakuje wszystkich jak jest tf, tak samo jak z ult fiory jak masz tiamat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.