BosskiRoman Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemanko mam do was pytanie, a mianowicie jak mam wykonać w zadaniu Specjalista SCAR-H (na kamuflaż dla SCAR-H) polecenie Zniszcz 5 pojazdów latających przy pomocy wyrzutni ppanc.? Myślałem, że chodzi o igłe lecz się myliłem Lubie To Sygnaturka wykonana przez FailStunt Odnośnik do komentarza
LowPointer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Smaw rpg Odnośnik do komentarza
tubady123 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Igla/stinger to wyrzutnie przeciwlotnicze, smaw i rpg to przeciwpancerne. Najłatwiej rozwalić littlebirdy lub vipery które latają nisko, z jetami już trochę ciężej. Tubady aka Chopey ❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰ Nie cheatuję. Odnośnik do komentarza
BosskiRoman Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ok dzięki za pomoc temat do zamknięcia Lubie To Sygnaturka wykonana przez FailStunt Odnośnik do komentarza
Edgarek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Sam byłem tylko tego ofiarom, ale możesz na Zatoce Omańskiej kampić za tym kamieniem przy respie rusków i strzelać zanim koleś wystartuje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.