Gość Darek4 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam! Mam pytanie czy ma ktoś już jakieś info czy coś jakiegoś linka czy da się to już pobrać bo ja patrze na swoje dwa fora i jeszcze nie ma . Daje like. Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Chodzi ci o link do DayZ? Głupie pytanie..... Oficjalna strona Modu Dayz: http://dayzmod.com/ SIX Launcher/Updater przydatna aplikacja do aktualizacji modu: http://www.six-updater.net/ Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ale na tym modzie da się od razu grać wypakowuję i gram przez sieć.? Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nieee trzeba mieć np. Arme II Free i mus czyli ArmA II: Operation Arrowhead. Z czego OA kosztuje 60zł mniej więcej. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
MikeCandys Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @UP oczywiście jak chcę grać na grafice typu CS ;D Najlepiej kupić dwie główną Arme 2 i dodatek wtedy grafika jak na symulator cud miód malina Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No tak ale Arma II to też wydatek, jeśli ktoś ma napięty budżet to wyjścia nie ma trzeba Free. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Problem został rozwiązany? Jeśli nie, to proszę o PW - otworzę temat. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.