Skocz do zawartości

Jakie kd do pvp?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli PL

kd obrony + kd speeda + kd witalności

Jeśli PRV

kd obrony + kd speeda ( w zależności jaką klasą grasz ) + kd uniku ( jeśli robisz typową na ninje ) + kd witalności.

Tutaj również zależy od serwera.

/Nieregulaminowa sygnatura

Jeśli PL

kd obrony + kd speeda + kd witalności

Jeśli PRV

kd obrony + kd speeda ( w zależności jaką klasą grasz ) + kd uniku ( jeśli robisz typową na ninje ) + kd witalności.

Tutaj również zależy od serwera.

Po co polecasz kd obrony jak to większe szycie na priv serwerach, dlaczego masz zerowe pojęcie a w ogóle piszesz? 4 kd pewnie można wsadzić.. Gdzie powiedz mi jest uchyłka?

Najważniejsze KD jakie musi na 100% w zbroi ?

@down

Nie chce tej dyskusji prowadzić, bo nie chwaląc się eksperta w dziedzinie metin2 nie ma w tym dziale. Po wszystkich postach w całym dziale, nie ma żadnego eksperta nt. postaci.

Ty także, zero pojęcia masz.

Uchyłka to podstawowe jak i najważniejsze KD, które na 100% musi zawitać w zbroi i nie kłóć się ze mną bo nie masz racji i nie masz także doświadczenia w grze. Speed hm, jeśli licząc prywatne serwery to nie wiem czy takie potrzebne jest. Mamy buty wiatru, miksturki speeda, speed nie może przekraczać więcej niż 200, bo potem już nie działa. Na tiverii jest to odblokowane, że można mieć więcej. KD obrony?

Widzisz co piszesz? Większy def? Większe szycie? Na privach maks. def jaki potrzebny do pvp to 550 - 650, na co nam jeszcze niepotrzebny def. KD uniku, na ninje typowo powiadasz? Na archera te kd nie działa, jedynie na jego hity, lecz w małym stopniu. Btw. według Ciebie tylko mental ma wysoką witalność.

Nie udawaj mastera w dziedzinie metina, bo daleko Ci do niego kotenieńku.

Po co polecasz kd obrony jak to większe szycie na priv serwerach, dlaczego masz zerowe pojęcie a w ogóle piszesz? 4 kd pewnie można wsadzić.. Gdzie powiedz mi jest uchyłka?

Najważniejsze KD jakie musi na 100% w zbroi ?

Grzeczniej prosze to przede wszystkim, po za tym na razie Ty masz posty bez pomocne. Gram zarówno na Pl jak i Priv od 6 lat prawie. Po za tym jak widać masz problem w rozumieniu tekstu pisanego więc nie osądzaj Mnie skoro nie rozumiesz. Kd uchyłki wcale nie jest najważniejsze. Np. Wojownik z silnym ciałem obronę ma wysoką i witalność ale szybkość poruszania jest bardzo słaba gdzie w pojedynku jak wpadnie pod ostrze broni ciężko będzie mu się wydostać. W pojedynku ze szamanem kd speeda również jest potrzebne, gdyż Szaman smok posiada umiejętność Latający talizman, który zasięg ma nawet w oddali i jednym sposobem na uchronienie jest tylko ucieczka.

Sam widzisz kto tu jest nie doświadczony. Chyba dalej wymieniać nie muszę

/Nieregulaminowa sygnatura

Mogłeś sprecyzować czy potrzebne ci to na priv czy global. Na globalu kd wita +4 daje 300 pż, a widzę, że większość tutaj doradza to kd jako "must have". Na 100% kd uchylenia reszta zależy od serwera i wartości jakie kd dają.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Jakie kd do pvp?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...