Loocker Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemanko. Mam do Was prośbę. jeżeli możecie to proszę o danie linka do jakiegos tematu dzięki któremu bd mógł zmniejszyć scinki itp. w grach SinglePlayer. Gram w Borderlands 2 i niestety na najniższych ustawieniach nie za fajnie mi chodzi, da się grać ale chciałbym jeszcze lepiej Lub podawajcie programy typu Game Booster itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernest011 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Gboost . Game booster i tym podobne programy nie przyspiesza ci dzialania kompa ... Lepiej poszukaj FPS Config do borderlands 2 W moich kręgach już wielu odpadło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
190475378597218903438 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Sam Game Booster wystarczy, on daje 44% wydajności i więcej nie możesz uzyskać (no chyba że chcesz smażoną klawiaturę, to polecam ciężki sprzęt). Jeśli nie działa Ci Game Booster to menadżer zadań > procesy > zmniejszasz priorytet w jakimś programie którego nie używasz aktualnie > zwiększasz priorytet w borderlands2.exe i efekt taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4w6i4 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A game booster jest w 100% bezpieczny ? Chciałbym usłyszeć opinię użytkowników . sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endynem_ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 up@ Tak ,najlepszym programem jest GameBooster ,a czemu miałby być niebezpieczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakSieMacie Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Kupno lepszego komputera BTW. B2 nie jest wymagającą grą jak malowała to NV. Mi na 560 physx high all ultra w FHD nie spada niżej niż 50 FPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 TuneUp Utilities Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Gboost i Game Booster 3 By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.