Lisiu006 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemka. Mam 13 poziom kierowcy w NFS World i mam na koncie 300.000$. I chcialbym sie was spytac na jaki samochod najlepiej uzbierac ale tez zeby nie byl az tak drogi i oczywiscie za normalna kase. Jezeli macie jakis samochod to podajcie mi jego osiagi i ile na niego trzeba zarobic. Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeEveryDay Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Uzbieraj sobie chociaz te 1kk czyli 1,000,000 i wtedy kup sobie autko, a teraz odbierz prezent w postaci porshe na stronie na 3 dni STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisiu006 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Juz go mialem A oplaca sie zamiast mazdy kupic porsche cayman s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVal Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A takie pytanie jak można odebrać te porsche? bo na stronie w prezentach nie mam nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil5530 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nieopłaca się kupować porsche ogolnie słaba przyczepnośc średnie przyspieszenie.A na kase polecam qr bot v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaar Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja polecam Nissana GT-R 35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.