powerstorm Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam. Czy da rade po przez Cheat engine dodac zlote klucze w borderlands 2 ?? lub w jakis inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelek997 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 z tego co wiem to jest za to odpowiedzialny jakiś plik (wartość w nim), więc chyba możesz za każdym razem sobie przywrócić ten klucz. Poszukaj na internecie może ktoś to już rozwiązał. W cheat engine praktycznie nie możliwe jest znalezienie wartości po jednym/dwóch sprawdzeniach (szczególnie przy wartościach 0/1), więc raczej tak nie dasz rady [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3m1ky00 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Mam pytanie jak zrobilem w pliku zamiast 1 czy tam 0 chyba dalem na 100 to teraz pokazuje mi jak wlączam bordera ze downloable content is corupted i nie moge grac moja postacia tą mechromancer a innymi moge jak to naprawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajjuk Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 zwróć poprzednią wartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.