TooH Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć , kupie konto steam do 100zł ( te lepsze) ( lub te gorsze) oferuje doładownie lub przelew na konto ) mam nadzieje ze sie dogadamy 6057994 Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodneJebię zdania postronne, to zapamiętaj..Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czoleDla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie Odnośnik do komentarza
TooH Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ref Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodneJebię zdania postronne, to zapamiętaj..Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czoleDla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie Odnośnik do komentarza
Esprit Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zakaz handlu na MPC forum. Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.