Skocz do zawartości

[Champ] Lux czy Fiora?

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

wytrwałości :D?

fiora jest gównem i nie ma cc

lux ma mocny snare z Q ale nie jest banowana. dużo zasięg z ulti, tarcza, slow, niezły pasyw współgra z lichem, ogólnie wybrałbym lux i 3 quinty zamiast fiory (jesli nie masz run, bo jeśli masz to możesz sobie zostawic)

LOL FIORA NA TOPA ?! 0 escape, 0 CC, jedynie blokuje jedno aa, co raczej za wiele jej nie da przy gangu. Kto kolwiek nie byłby na topie, zmiażdży fiore, może i ma ten passyw, ale w porównaniu do pasywki takiego garena, czy nasusa to lipa ... Turreta nie zmiażdży bo jak pushnie linie przynajmniej na środek zaraz ją zgangują. Co do lux to jest to super postać !! Teraz zmainowałem inne, jednak przez jakieś 2 miesiące praktycznie tylko nią grałem. Świetny snear (praktycznie niegangowalna, jak umiesz nią grać) + E (slow + DMG ), W tarcza - niedotyczy ją ignite, do tego można tym uratować sojusznika (AOE), Super ulti, każdemu carry z niego zjeżdża pół hp, do tego ma spory zasięg, no jednak można go ominąć dość łatwo :P, jednak w late CD to 24 sekundy, więc super przy takim DMG. Lux jest znacznie lepsza na topa (kilka razy widziałem i myślałem, że to trolz, no ale jednak się lekko zdziwiłem, jak wbijała po 6 z łatwościa double). No jednak trzeba troche ogarnąć tą postać, ale daje mega funu :) Polecam <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Champ] Lux czy Fiora?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...