mleczus94 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam ;-) Zakupiłem grę Airport Siumlator. Instaluje na Xp, wszytsko jest w porządku, jednak gdy włączam gre, wyskakują reklamy i nagle błąd systemowy- iupdate.dll i aplikacja musi zostać zamknięta. Próbowałem już jakiegoś czyszczenia systemu, instalowałem najnowszego DirectX i nic. Spróbowałem na moim laptopie na 7 i również to samo. Na komputerze mamy- vista śmiga bez problemu jednak się zcina. Czy ktoś jest mi w stanie pomóc z tym problemem? Plik iupdate.dll znajduje się w folderze z grą, podmienienie plików nie pomogło Z góry dzięki. Rafał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Reinstall gry. Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej. || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczus94 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zainstalowałem najnowsze sterowniki i zrobiłem reinstall. Nie pomogło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zrób format. || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.