mixer21 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Przywoływacze! Jesteśmy zmuszeni wykonać nieplanowaną przerwę techniczną, w trakcie której nasze serwery zostaną wyłączone. Przerwa będzie trwała od 12:45 do 16:45 czasu CEST. Przerwa ma na celu naprawę problemów które wystąpiły na serwerach. Dziękujemy za Waszą wyrozumiałość i cierpliwość. Moje TuT-y [MINI-TUT] Szybsze uruchomienie Warrocka z cheatem[PORADNIK] Spis błędów w WarrockuZbiór Wszystkich Przydatnych Tematów w dziale AvA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak. Te dziesiejsze bugi były tak idiotyczne, że powinni zrobić tą przerwę dużo wcześniej. Dobrze, że wyłączyli chociaż ranki. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzin19 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Hahaa współczóje tym ludzią którzy zrobili sobie blałke dzisiaj i chcieli pograć w lola ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaymanGT Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cholerka, co prawda to tylko kilka godzin, ale akurat trafiło w mój wolny czas. No trudno, można wiedzieć jakie to były bugi, ponieważ wtedy nie grałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 up@ Oglądałeś swój mecz w którym aktualnie grałeś, nie mogłeś się rozłączyć oglądając, grając soraką byłeś syndrą, bug splat przy nexusie wroga, zaczynanie SR z 4 lvlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymo99 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 lol, a skad te bugi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo! Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pewnie z tego dzisiejszego patcha. Ja z kolegą mieliśmy taką jazdę, że graliśmy najpierw 1 mecz, to jego wywaliło i po relogu nie miał "Odnów połączenie". To samo ja miałem w 2 meczu, wywaliło mnie jak miałem 100% załadowane, relog i mogłem stworzyć kolejną grę. Sygna by Nathalie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Moze beda boosty :P Powinni to wynagrodzic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4MH41D Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 nie można było dodać punktu w spella klikając na plusik nad nim tylko ctrl + q/w/e/r, przynajmniej u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadziorek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie wiem czy to bug ale grałem sobie rengarem dzis i Soraka miałem na Q coprawda mnie nafeedowała troche ale miłem tylko 4 fragi więc to chyba był bug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WasserFull Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ja miałem tak ze jak miałem błąd to sie wylogowałem i nagle zalogowałem się i potem już w grze mnie nie było i mogłem kolejną gre tworzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysiałke Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @2up to Ci co nie znali tych skrótów to mieli przesrane hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 o 16;30 wszystkie bugi będą już naprawione, oraz wszystko powinno działać jak należy. Stąd też ta przerwa, a na forum lola pisali coś o rekompensacie: 10-20 lvl = EXP boost 1 day 20+ = IP boost 1 day SERVERY JUŻ ODPALONE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondjo Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czyli dlatego ostatnio miałem błędy typu 500 ping i się ruszyć nie mogłem ? to przez ich serwery, uff myślałem ,że ja coś mam skopane, przydatne info Zbieram Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WasserFull Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ---- Post już nie ważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Servery już działają, więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.