fangtasa Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Posiadam: 6300 PZ Zależy mi na: dmg, AS , AD Preferuję: Diana, Jayce, Nocturne, Akali, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duballas Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Diana jest OP ze względu na jej pasywa który jej daje dużo hp. Łatwa farma minionów poprzez przyciąganie ze skilla i bicie z Q. Darmowe ulti przy trafieniu z Q. Akali też dobra. Niewidke ma ze skilla, fajne combo, ładne DMG z Q + Pasyw Q. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wanted2010 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Polecam Jayce. Wielofunkcyjny może odpowiadać za ad carry jak i bruisera. Klata umożliwia dobrą ucieczkę jak i powiększony dmg z Q. Posiada pasywke na W, która podczas ataku młotem przywraca manę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fangtasa Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A co powiecie o Akali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predek_ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja polecam Ahri : -gdy kulka ( Q ) wraca daje True DMG, -charm, -dobry escape system, -łatwo ganguje się inne linie, -ogólnie przyjemna postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jak dla mnie noct jest lepszy. Spokojnie możesz iść na topa lub junglę, łatwe ganki dzięki ulti, dobry dmg, ma feara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fangtasa Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 A co powiecie o Lee Sinie ?? Opłaca się go teraz ? Jeśli tak to na jaką pozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 lee jest dobry jednak nie polecam ci go ( w sumie jak jesteś ogar to wszędzie )... Polecam fizza... -dobru ult -Prostu do ogarnięcia -Przydatny na rankedzie -Dobry jako helper -Z dobrym buildem możesz pozamiatać przeciwników By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Why Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Napiszę Ci o Akali. Ma 3x jumpa do champa / wrogiego potwora "Mgiełka" troszkę denerwuje przeciwników, jednak jak się wkurzą to oracle i tylko będzie potrzebne do slow'a Mini AoE z E Double dmg z Q Ogółem bardzo mocna, dostała kiedyś tam nerfa, jednak dalej potrafi popsuć gry przeciwnikowi , ma szalonego bursta a zasięg na ult'a jest bardzo duży, więc nikt jej nie ucieknie . Polecam na mapę 3v3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsGrad Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nocturn wydaje się dobry, ale jest do jungli. Plusy : + Pasywka - długie pozostanie na linii/jungli + duży MS, AS, DMG + Dość ciekawe ulti + Strach Minusy : - postać snowbollowa (chyba dobrze napisałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac110 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jayce dobry na solo. Można nim outfarmić większość champów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fangtasa Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Najbardziej z poleconych przez was postaci , spodobał mi sie lee sin. Może mi ktoś z was napisać jaki jest najlepszy build pod ta postać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fangtasa Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A może draven ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Miszcz Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Lee sin typowy jungler i solo toper. Trzeba mieć ogarnięte skillshoty, bo nie trafienie Q = zwalone combo totalnie. Buildów szukaj na solomid albo mobafire, przecież masz tam ich tyle że szok + są to buildy graczy 2k elo +. Draven ad carry, ale nie jest kimś wybitnym... Polecam jayce, zarąbisty solo topper, na ad carry nie opłaca się go brać, bo są lepsi. Ma szalonego bursta, E na młotku na prawdę zadaję spory dmg a jeżeli skupiamy się na harrasie z dystansu, maksujemy Q i walimy z E+Q (czyli ten taki laserek a potem Q przez niego). fb.com/myrodj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krekis Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Noc z tej 4 najlepszy jak dla mnie + znakomite ulti przydaje sie przy gonieniu jak i uciekaniu + dobra pasywka przydaje sie przy tf + E jest bardzo przydatne przy starciach 1 vs 1 + Walki przy uzyciu na poczatku Q jest bardzo przydatna nie tylko dlatego ze zadaj wysokie DMG ale tez zostawia slad zmierzchu co powoduje wzmocnienie ataku i speeda noc-y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.