Skocz do zawartości

[CHAMP] 6300 ip

fangtasa

Rekomendowane odpowiedzi

lee jest dobry jednak nie polecam ci go ( w sumie jak jesteś ogar to wszędzie )... Polecam fizza...

-dobru ult

-Prostu do ogarnięcia

-Przydatny na rankedzie

-Dobry jako helper

-Z dobrym buildem możesz pozamiatać przeciwników

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Napiszę Ci o Akali.

Ma 3x jumpa do champa / wrogiego potwora

"Mgiełka" troszkę denerwuje przeciwników, jednak jak się wkurzą to oracle i tylko będzie potrzebne do slow'a

Mini AoE z E

Double dmg z Q

Ogółem bardzo mocna, dostała kiedyś tam nerfa, jednak dalej potrafi popsuć gry przeciwnikowi :), ma szalonego bursta a zasięg na ult'a jest bardzo duży, więc nikt jej nie ucieknie :D. Polecam na mapę 3v3.

Lee sin typowy jungler i solo toper. Trzeba mieć ogarnięte skillshoty, bo nie trafienie Q = zwalone combo totalnie. Buildów szukaj na solomid albo mobafire, przecież masz tam ich tyle że szok + są to buildy graczy 2k elo +.

Draven ad carry, ale nie jest kimś wybitnym...

Polecam jayce, zarąbisty solo topper, na ad carry nie opłaca się go brać, bo są lepsi. Ma szalonego bursta, E na młotku na prawdę zadaję spory dmg a jeżeli skupiamy się na harrasie z dystansu, maksujemy Q i walimy z E+Q (czyli ten taki laserek a potem Q przez niego).

fb.com/myrodj

Noc z tej 4 najlepszy jak dla mnie

+ znakomite ulti przydaje sie przy gonieniu jak i uciekaniu

+ dobra pasywka przydaje sie przy tf

+ E jest bardzo przydatne przy starciach 1 vs 1

+ Walki przy uzyciu na poczatku Q jest bardzo przydatna nie tylko dlatego ze zadaj wysokie DMG ale tez zostawia slad zmierzchu co powoduje wzmocnienie ataku i speeda noc-y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [CHAMP] 6300 ip   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...