feat Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć.Chciałem wbić dzisiaj do gry.Wciskam Graj i wyskakuje mi ładowanie się gy .Pasek ładowania załaduje się i potem wyskakuje : Sprawdzanie Instalacji i po chwili wyskakuje błąd An error occurred: Failed to download EULA. Co mam zrobić bo mam chęć na BFH. To może za sprawą konserwacji czy coś. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
rexio22 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 PPM na przegladarke ->Własciwosci->Uruchom jako administrator jak nie pomoze reinstall BFH CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz MOBO: MSI Z270 Tomahowk RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER PSU: SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold Odnośnik do komentarza
feat Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja mam Windows Xp.Gdy wciskam uruchom jako Administrator to wyskakuje mi żebym wpisał hasło a ja żadnego Hasła nie zakłądałem.Więć najlepszym rozwiązaniej będzie Reinstarll BFH.Odinstalowałem BFH i prubowałem sciągnąć to ten sam problem wystąpił O lol. Odnośnik do komentarza
x19pitbull93x Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 1. Zaktualizuj C++ 2.Usuń i zainstaluj wtyczki od przeglądarki do BFH. 3.Zainstaluj Net. Framework 3.5 mozliwe ze zadziala a tak primo to po co mial scagac nowa gre bo nie kumam tego ? czegos mu brakuje albo oni maja jakies aktualizacje a jak nie to usun caly folder bh sam w folderze extensions np umnie jest to C:\Documents and Settings\ja\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\ap689llv.default\extensions\[email protected] nie raz usuwalem wtyczki i nie pomogalo a to jak usunolem dalo rade moze u cb tez pomoze Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 EULA to zasady gry, musiały pliki gdzieś się zapodziać. Usuń i pobierz grę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.