MedykMatyk Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witajcie! Chciałbym Wam przedstawić(po raz drugi, ale niestety nie mogę znaleźć mojego poprzedniego tematu) mój modpack + link do pierwszego odcinku mojej serii z minecraft. Jest to połaczenie yogboxu, tekkita, technicpacku itp...(chyba, że tekkit i technic ma takie mody jak tu, nie wiem nawet dokładnie:D) Tutaj pierwszy odcinek mojej serii z minecraft na tym modpacku, serdecznie zapraszam do oglądania!!! Link do kanału: www.youtube.com/user/Minecraft3sztof97 Pierwszy odcinek: http://www.youtube.c...?v=-D6HYuZ4WqA[ Drugi odcinek: http://www.youtube.c...h?v=3RKCNd3TTl0 kurrr... nie wiem jak wkleić ten je*** załącznik, żeby film się wyświetlał tutaj:D Mody: RedPower 2 Industrial Craft Thaumcraft Equivalent Exchange Buildcraft RedPower Uranium Mod Millenaire Better Dungeons Adventure Items Better Enchanting Enchanting Plus ExtentedWorkbench CraftGuide Mo's Creatures Pam's Harvest Twilightforest Battle Towers Inventory Tweaks Być może jakiegoś modu nie dopisałem:D Optifine nie ma, bo by się wykrzaczyło wszystko. Link do modpacku Skan Pozdrawiam! Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrM1ki Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dodaj mine&blade i reis's minimap to zasse w 100 % i będzie LIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Minimapa przecież jest... A mine&blade wolę nie dodawać, bo się wszystko wykrzaczy(nie wiem dokładnie, ale niezbyt dobrze ze slotami na itemki chyba stoję) Ale w update na 1.3.2 pomyślę nad tym:)(teraz np. thaumcraftu nie ma jeszcze na 1.3) Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Up Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Up Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuckMyLegO_O Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Gdzie logistic pipes? sa addony do modow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomusCZW Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 dodaj Red Power 2 i będzie fajna paczka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Red Power 2 jest chyba tylko zapomniałem dopisać A co do logistic pipes to postaram się jutro/pojutrze dodać(o ile się da;D). Pozdrawiam:) Edit: Tak, patrzę i red power 2 jest;d Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Refresh + dodałem piąty odcinek(w 3 częściach, w trzecim jest podany link do pobrania modpacku) http://www.youtube.com/watch?v=JvWMPMx463E http://www.youtube.com/watch?v=Edy-KaLGrmo http://www.youtube.com/watch?v=SY2VgH-XDlY Pozdrawiam:) Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Refresh Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Refresh Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Refresh Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jeśli ktoś chce uczyć się mechanizmów z tej paczki to zapraszam do obejrzenia pierwszej części nauki: http://www.youtube.com/watch?v=jbjxand5Lxc Pozdrawiam:) Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jeśli ktoś byłby tak miły i zrobił grafikę coś w stylu loga tekkita czy czegoś takiego, bo potrzebuję Max rozmiary 800x800, 1mb;) Pozdrawiam Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Refresh Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yashumaru Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Byłbyś w stanie zrobić to na multi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Niestety na multi np. thaumcraftu nie ma i chyba nie będzie(?), do tego multi nie ogarniam, może np. w ferie, albo na święta o ile np. thaumcraft wyjdzie i będzie w wersji na serwery to może nawet postaram się taki serwer zrobić Pozdrawiam:) Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaS1398 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jakbyś mógł to dodaj na inny hosting, bo na tym wyskakuje mi, że muszę mieć premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liszowski321 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Pysznie Jeszcze , dodaj XL BIOmes i bedzie jak to mówi geslerka ''GENIALNIE!'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudybkaminecraf Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Inny hosting bym prosił bo tu trzeba kupować premium ;/ a tak patrzac na mody to jest fajna ale hosting inny i bedzie super Można na inny hosting ? bo paczka wydaje sie bardzo fajna tylko hosting inny Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.