Toxic98 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 WItam , mam pytanie wiem ze beta csa go steam jest juz off ale mam opcje pobierac tą wersje steamowa ale nwm czy to bedzie dzialac bo beta juz off nie i jak to rozpakować do steama . Lub mam 2 opcje pobrać tego csa go beta non-steam Virtual PC . Co wybrać ? FAST ! Odnośnik do komentarza
Costa. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cs go steam. Jak juz pisalem nie ma.go nonsteama. To bedzie jakis wirus. Co ci szkodzi pobrac bete? Jak ni zadziala to.trudno;p exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza
Toxic98 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a co ja wlasnie opisalem bete non steam i bete steam Odnośnik do komentarza
Costa. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czlowieku czytasz to co pizze? NIE MA GO NS. Ani bety ani fulla. Skoro masz mozliwosc.pobrania na steamie to tam pobieraj... exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza
Esprit Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie ma żadnej wersji nonsteam. Jeśli chodzi ci o CS GO Steam to Beta już nie działa! Możesz kupić tylko pełną wersję gry. Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike Odnośnik do komentarza
Toxic98 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie ma żadnej wersji nonsteam. Jeśli chodzi ci o CS GO Steam to Beta już nie działa! Możesz kupić tylko pełną wersję gry. xxx Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.