Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rivendel

Talib ♛

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=majzk1BZI3o

A tutaj opis z filmu

'Bawiliśmy się tam praktycznie od początku powstania serwera, w końcu postanowiliśmy się ujawnić.

To teraz tak opiszę wam w kilku zdaniach co i jak zobaczycie na filmie.

POSTAĆ HELIOS I TURBODYMACZ to jest ta sama, po prostu zmieniłem sobie nick.

- antyk którym sobie expiłem, zrobiony w navi przeze mnie

- pokazuje gdzie lądują itemki z navi po ich stworzeniu

- wejście na konto GM, dodawnie sobie lvl, komendami

- expienie na moim nobku w eq z navi, hity ponad 200k

- mała zabawa bez szaleństw w Shinsoo, widać że mam strzałe w eq założoną jako mental ( był w niej bonusy 500krytyka, 200 ludzi, 200 ruchu + hp ) widać jak ściągam i zakładam żeby pokazać jaka jest różnica.

- Loch Małp, był mapą zablokowaną i nie dało się wejść, tak więc skorzystaliśmy z kamer moda, przenieśliśmy się do lochu i ziększyliśmy i ilość expa małpom.

Miłego oglądania i pozdrawiam nieudolny team Rivendel '

Opublikowano

Co z tego, ze serwer nie ma 30 dni, tematy o takich rzeczach nie powinny byc zamykane, niech wszystko ujrzy swiatlo dzienne, kazdy to powinien zobaczyc.

Opublikowano

Najpierw niech mi administracja odpowie na pytanie, dlaczego tuż po starcie serwera mam perma na IP? Stronka nie działa, patcher, serwer, nic dosłownie.

Opublikowano

No poszukam, lecz wątpie to abym mógł zmienić IP jak mam router.

Najgorsze jest to, że nie odpisują na support, nie odpisują na MPC, w dyskusji nawet nie odpisują mi. Dziwne to jest, nie wiem za co bana, ale ub nie dostane..

Opublikowano

No sorry, grałam na tym servie chyba z 2 dni i powiem że takiego syfu dawno nie widziałam. Bugów tyle że głowa mała!! Ludzie znaleźli sposób na zarabianie w katakumbach to zablokowali wejście i zmniejszyli ludziom wydropione yangi. Tylko po co skoro zaraz zwiększyli ceny ulepszania eq?! 3kk za zrobienie czegoś na +1/2/3 itd. a ze zwykłego expienia leciało tyle co nic więc ulepszenie zwyczajnych butów kosztowało nas w cholerę! Obiecywali że żadnych bugów nie będzie bo dopracowali wszystko a wyszła wielka kupa. Serw wygląda ładnie ale po dłuższym graniu ma się wrażenie że robili go w tydzień. Tak samo ludzie powbijali 200lvle nawet bez stalki tylko zbrojkach na 61, bez lepszych broni tylko fmsami, to rozumiem że moby na wysoko lvlowych mapkach są silne jak pieski w m1? No bez jaj.

58815786.jpg

Opublikowano

Powiem tak: niby Administracja próbuje się wybronić z tego co wynikło, mam na myśli to eq, exp itp, ale co z tego jak poblokują cześć kont, tych co się ujawnili. A reszta? Kto wie ile sztuk takiego Eq lata teraz po serverze a mało kto sie przyzna, ze ma coś takiego w swoim posiadaniu. Powiem tyle: żeby zniwelować to co zaistniało trzeba by było albo logi sprawdzać co jest dosyć czasochłonne, albo zacząć grę od nowa a co za tym idzie Ci którzy grali uczciwie, bądź nie wiedzieli o czymś takim będą poszkodowani. Powiem tyle, że Administracja tapla się w swoim brodziku intelektualnym i próbuje za wszelką cenę zrobić tak aby było dobrze jak najmniejszym kosztem i pracą- chodź to nie zawsze popłaca....

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Opublikowano

No poszukam, lecz wątpie to abym mógł zmienić IP jak mam router.

Najgorsze jest to, że nie odpisują na support, nie odpisują na MPC, w dyskusji nawet nie odpisują mi. Dziwne to jest, nie wiem za co bana, ale ub nie dostane..

CyberGhost VPN polecam.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja nie wiem po co wy dyskutujecie na temat tego serwera.

Administracja rozdawala itemy, dla mnie juz ten fakt sam mowi za siebie zeby nie wchodzic na serwer poniewaz juz jest spalony.

Opublikowano

Eq cale zniknelo z serwer, konta poblokowane, polecailo wczoraj ponad 50 blokad kont... Zniknela kazda sztuka perel +100 ktore byly powyzej 10+ na koncie. NA SERWERZE NIE MA ZADNEGO EQ JUZ. Jezeli byscie sie interesowali to byscie wiedzieli, wszystko wyjasnione na TSie wczoraj bylo. Koniec w temacie. + raport

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...