Skocz do zawartości

[Dyskusja] Rivendel

Talib ♛

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.youtube.com/watch?v=majzk1BZI3o

A tutaj opis z filmu

'Bawiliśmy się tam praktycznie od początku powstania serwera, w końcu postanowiliśmy się ujawnić.

To teraz tak opiszę wam w kilku zdaniach co i jak zobaczycie na filmie.

POSTAĆ HELIOS I TURBODYMACZ to jest ta sama, po prostu zmieniłem sobie nick.

- antyk którym sobie expiłem, zrobiony w navi przeze mnie

- pokazuje gdzie lądują itemki z navi po ich stworzeniu

- wejście na konto GM, dodawnie sobie lvl, komendami

- expienie na moim nobku w eq z navi, hity ponad 200k

- mała zabawa bez szaleństw w Shinsoo, widać że mam strzałe w eq założoną jako mental ( był w niej bonusy 500krytyka, 200 ludzi, 200 ruchu + hp ) widać jak ściągam i zakładam żeby pokazać jaka jest różnica.

- Loch Małp, był mapą zablokowaną i nie dało się wejść, tak więc skorzystaliśmy z kamer moda, przenieśliśmy się do lochu i ziększyliśmy i ilość expa małpom.

Miłego oglądania i pozdrawiam nieudolny team Rivendel '

No sorry, grałam na tym servie chyba z 2 dni i powiem że takiego syfu dawno nie widziałam. Bugów tyle że głowa mała!! Ludzie znaleźli sposób na zarabianie w katakumbach to zablokowali wejście i zmniejszyli ludziom wydropione yangi. Tylko po co skoro zaraz zwiększyli ceny ulepszania eq?! 3kk za zrobienie czegoś na +1/2/3 itd. a ze zwykłego expienia leciało tyle co nic więc ulepszenie zwyczajnych butów kosztowało nas w cholerę! Obiecywali że żadnych bugów nie będzie bo dopracowali wszystko a wyszła wielka kupa. Serw wygląda ładnie ale po dłuższym graniu ma się wrażenie że robili go w tydzień. Tak samo ludzie powbijali 200lvle nawet bez stalki tylko zbrojkach na 61, bez lepszych broni tylko fmsami, to rozumiem że moby na wysoko lvlowych mapkach są silne jak pieski w m1? No bez jaj.

58815786.jpg

Powiem tak: niby Administracja próbuje się wybronić z tego co wynikło, mam na myśli to eq, exp itp, ale co z tego jak poblokują cześć kont, tych co się ujawnili. A reszta? Kto wie ile sztuk takiego Eq lata teraz po serverze a mało kto sie przyzna, ze ma coś takiego w swoim posiadaniu. Powiem tyle: żeby zniwelować to co zaistniało trzeba by było albo logi sprawdzać co jest dosyć czasochłonne, albo zacząć grę od nowa a co za tym idzie Ci którzy grali uczciwie, bądź nie wiedzieli o czymś takim będą poszkodowani. Powiem tyle, że Administracja tapla się w swoim brodziku intelektualnym i próbuje za wszelką cenę zrobić tak aby było dobrze jak najmniejszym kosztem i pracą- chodź to nie zawsze popłaca....

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Eq cale zniknelo z serwer, konta poblokowane, polecailo wczoraj ponad 50 blokad kont... Zniknela kazda sztuka perel +100 ktore byly powyzej 10+ na koncie. NA SERWERZE NIE MA ZADNEGO EQ JUZ. Jezeli byscie sie interesowali to byscie wiedzieli, wszystko wyjasnione na TSie wczoraj bylo. Koniec w temacie. + raport

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Dyskusja] Rivendel   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...