Talib ♛ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=majzk1BZI3o A tutaj opis z filmu 'Bawiliśmy się tam praktycznie od początku powstania serwera, w końcu postanowiliśmy się ujawnić. To teraz tak opiszę wam w kilku zdaniach co i jak zobaczycie na filmie. POSTAĆ HELIOS I TURBODYMACZ to jest ta sama, po prostu zmieniłem sobie nick. - antyk którym sobie expiłem, zrobiony w navi przeze mnie - pokazuje gdzie lądują itemki z navi po ich stworzeniu - wejście na konto GM, dodawnie sobie lvl, komendami - expienie na moim nobku w eq z navi, hity ponad 200k - mała zabawa bez szaleństw w Shinsoo, widać że mam strzałe w eq założoną jako mental ( był w niej bonusy 500krytyka, 200 ludzi, 200 ruchu + hp ) widać jak ściągam i zakładam żeby pokazać jaka jest różnica. - Loch Małp, był mapą zablokowaną i nie dało się wejść, tak więc skorzystaliśmy z kamer moda, przenieśliśmy się do lochu i ziększyliśmy i ilość expa małpom. Miłego oglądania i pozdrawiam nieudolny team Rivendel ' Odnośnik do komentarza
Velocetyzer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Co z tego, ze serwer nie ma 30 dni, tematy o takich rzeczach nie powinny byc zamykane, niech wszystko ujrzy swiatlo dzienne, kazdy to powinien zobaczyc. Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Najpierw niech mi administracja odpowie na pytanie, dlaczego tuż po starcie serwera mam perma na IP? Stronka nie działa, patcher, serwer, nic dosłownie. Odnośnik do komentarza
Xardas12 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a ja tam grałem heheh dobrze powiedziałem "grałem" ale już nie zagram Odnośnik do komentarza
Talib ♛ Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mam stałe IP. Też mam stałe ip, poszukaj na necie do programów do zmiany ip. Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No poszukam, lecz wątpie to abym mógł zmienić IP jak mam router. Najgorsze jest to, że nie odpisują na support, nie odpisują na MPC, w dyskusji nawet nie odpisują mi. Dziwne to jest, nie wiem za co bana, ale ub nie dostane.. Odnośnik do komentarza
Talib ♛ Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 up, proxy zmień i tyle Odnośnik do komentarza
deska2 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No sorry, grałam na tym servie chyba z 2 dni i powiem że takiego syfu dawno nie widziałam. Bugów tyle że głowa mała!! Ludzie znaleźli sposób na zarabianie w katakumbach to zablokowali wejście i zmniejszyli ludziom wydropione yangi. Tylko po co skoro zaraz zwiększyli ceny ulepszania eq?! 3kk za zrobienie czegoś na +1/2/3 itd. a ze zwykłego expienia leciało tyle co nic więc ulepszenie zwyczajnych butów kosztowało nas w cholerę! Obiecywali że żadnych bugów nie będzie bo dopracowali wszystko a wyszła wielka kupa. Serw wygląda ładnie ale po dłuższym graniu ma się wrażenie że robili go w tydzień. Tak samo ludzie powbijali 200lvle nawet bez stalki tylko zbrojkach na 61, bez lepszych broni tylko fmsami, to rozumiem że moby na wysoko lvlowych mapkach są silne jak pieski w m1? No bez jaj. Odnośnik do komentarza
kamien4421 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Kurde filmika nei mgoe obejrzec cos bo włacza sie bufoerowanie i dup...a Ps: Trza było zmniejszyc all lv`le :PP /reflink Odnośnik do komentarza
SkiperrR Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Powiem tak: niby Administracja próbuje się wybronić z tego co wynikło, mam na myśli to eq, exp itp, ale co z tego jak poblokują cześć kont, tych co się ujawnili. A reszta? Kto wie ile sztuk takiego Eq lata teraz po serverze a mało kto sie przyzna, ze ma coś takiego w swoim posiadaniu. Powiem tyle: żeby zniwelować to co zaistniało trzeba by było albo logi sprawdzać co jest dosyć czasochłonne, albo zacząć grę od nowa a co za tym idzie Ci którzy grali uczciwie, bądź nie wiedzieli o czymś takim będą poszkodowani. Powiem tyle, że Administracja tapla się w swoim brodziku intelektualnym i próbuje za wszelką cenę zrobić tak aby było dobrze jak najmniejszym kosztem i pracą- chodź to nie zawsze popłaca.... "Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika" Odnośnik do komentarza
Velocetyzer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 G00D po co ty sie dalej meczysz z wbiciem na to gówno? Przeciez widzisz jak server stoi.. Odnośnik do komentarza
GetFun Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No poszukam, lecz wątpie to abym mógł zmienić IP jak mam router. Najgorsze jest to, że nie odpisują na support, nie odpisują na MPC, w dyskusji nawet nie odpisują mi. Dziwne to jest, nie wiem za co bana, ale ub nie dostane.. CyberGhost VPN polecam. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
PixelekCS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 NA serwerze zagrałem, ale stwierdziłem, że to jednak strata czasu... Jaki ja jestem mądry . Odnośnik do komentarza
Cas93 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja nie wiem po co wy dyskutujecie na temat tego serwera. Administracja rozdawala itemy, dla mnie juz ten fakt sam mowi za siebie zeby nie wchodzic na serwer poniewaz juz jest spalony. Odnośnik do komentarza
Paciula Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Eq cale zniknelo z serwer, konta poblokowane, polecailo wczoraj ponad 50 blokad kont... Zniknela kazda sztuka perel +100 ktore byly powyzej 10+ na koncie. NA SERWERZE NIE MA ZADNEGO EQ JUZ. Jezeli byscie sie interesowali to byscie wiedzieli, wszystko wyjasnione na TSie wczoraj bylo. Koniec w temacie. + raport Odnośnik do komentarza
Teaki Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cały czas "Cała prawda o [...]"serwery padają i nie ma gdzie grać. Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Serwer nie ma jeszcze 30dni, tak więc Dyskusja nie może być otwarta. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.