Vixon48 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 TekkCraft Adres IP:f23.owncraft.pl:25052 Typ Serwera: Survival/FreeBuild Potwory: Tak Zwierzeta: Tak PvP: Nie Premium: Nie Sloty: 10 Biala Lista: Nie Nether: Tak World Guard, WorldEdit, LWC itd. Vixon48 SERWER WYSTARTOWAL! Download clienta: http://www.technicpack.net/download/Download clienta non-premium:http://www.mediafire...67si1ukoyx0zjqs Odnośnik do komentarza
NemekPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ściągam, i gdy się ściągnie wyskakuje error: Cant find java directory. MAM ZAINSTALOWANĄ JAVE! Co robić? Chciałbym tu zagrać. NAPRAWIŁEM: Gdyby ktoś miał taki sam problem to dam mu rozwiązanie. (64bit)1.Wchodzimy na dysk z zainstalowanym systemem, i szukamy folderu "Program files(x86)" i wchodzimy do niego. 2.Kopiujemy folder "Java". 3. Teraz na dysku z systemem, otwieramy folder "Program files" i wklejamy tam jave. To wszystko. Powinno działać jeśli komuś pomogłem to nie zaszkodzi dać "Like'a". @Top. Żeby się połączyć z tym serwem, to muszę wybrać klienta Tekkit tak? Bo do wybory to jest ich kilka. PS: Lol, RT admin? Kiedyś coś tu będzie!! Odnośnik do komentarza
Vixon48 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ściągam, i gdy się ściągnie wyskakuje error: Cant find java directory. MAM ZAINSTALOWANĄ JAVE! Co robić? Chciałbym tu zagrać. Wejdz w %appdata%; .techniclauncher i odpal plik technic-launcher.jar PRZERWA TECHNICZNA Odnośnik do komentarza
Vixon48 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ściągam, i gdy się ściągnie wyskakuje error: Cant find java directory. MAM ZAINSTALOWANĄ JAVE! Co robić? Chciałbym tu zagrać. NAPRAWIŁEM: Gdyby ktoś miał taki sam problem to dam mu rozwiązanie. (64bit)1.Wchodzimy na dysk z zainstalowanym systemem, i szukamy folderu "Program files(x86)" i wchodzimy do niego. 2.Kopiujemy folder "Java". 3. Teraz na dysku z systemem, otwieramy folder "Program files" i wklejamy tam jave. To wszystko. Powinno działać jeśli komuś pomogłem to nie zaszkodzi dać "Like'a". @Top. Żeby się połączyć z tym serwem, to muszę wybrać klienta Tekkit tak? Bo do wybory to jest ich kilka. PS: Lol, RT admin? Tak musisz wybrac Tekkit. Nastepnie zainstaluja Ci sie pliki i mozesz grac. Odnośnik do komentarza
NemekPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mam już tekkita . Włączajcie serwa!! Kiedyś coś tu będzie!! Odnośnik do komentarza
Onid Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 serwer wydaje sie fajne lecz.. nie mam premium Odnośnik do komentarza
Vixon48 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 serwer wydaje sie fajne lecz.. nie mam premium Postaram sie wgrac mineshaftera ale dopiero jak ogarne sprawy techniczne. Odnośnik do komentarza
Vixon48 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Serwer online Odnośnik do komentarza
Vixon48 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Refresh Odnośnik do komentarza
NemekPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jest ok! Może być. Kiedyś coś tu będzie!! Odnośnik do komentarza
kik181 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 wbijam Odnośnik do komentarza
Szc Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Gorąco polecam ten serwer. Odnośnik do komentarza
Vixon48 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Refresh Odnośnik do komentarza
Vixon48 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Refresh Odnośnik do komentarza
Vixon48 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Refresh Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.