Mrpaczo Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema! Od pewnego czasu chciałbym zrobić stronke taką jak to: http://fanifanpage.cba.pl/ mianowicie chodzi mi jak zrobić takie coś LoginEmail: Haslo: IloscFanow: żeby po wpisaniu danych np: loginemail:bleblelbe haslo:bleeee ilosc fanow:1000 i po kliknieciu doładuj fanów te dane zostały wysłane na mój email albo gdzies się zapisały na moim pc czy był by ktoś chętny aby mi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruku Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Formularz w php, który wysyła dane zawarte w polach, na adres e-mail adminstratora strony. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfitura Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/674631-tutgenerator-kontaktu-na-stronie/ Sprawdź. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MogeMocniej? Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To jest zwykłe oszustwo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpaceGaminG Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Strona wykorzystywana do oszustwa tylko naiwni się na to nabiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfitura Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Po co mu to piszecie? On chciał tylko formularz... Gimbaza Logic. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrpaczo Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ty a gdzie te pliki które pobrałem wrzucic na forum php ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfitura Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Napisz jaśniej o co Ci chodzi, to jest formularz kontaktowy i gdzie Ty chcesz go umieścić? Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrpaczo Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 nie wiem gdzie te pliki z formularzem mam wrzucic mam phpbb3 gdzie je mam wrzucic do jakiego folderu w tym php? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfitura Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kod Php wrzucasz tam gdzie chcesz, czyli jeśli chcesz mieć go na jakiejś podstronie to tworzysz katalog. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrpaczo Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 dasz mi jakiś link jak to zrobić albo coś jak zrobić aby to widniało np na środku strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielhinz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wycentruj to np <center> lub w css zależy jak robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrpaczo Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 nie prosilem jak mam to wycentrować tylko gdzie to wrzucic aby to widniało np z boku albo na srodku do jakiego folderu albo gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.