Mesye Sitwon Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema, mam problem gdyż zaczynałem grę z kolegą, a nagle wyrzuciło mi internet. On gra, mogę oglądać tą grę ale nie mogę do niej dołączyć O co chodzi ? -,- @edit jeszcze na dodatek mogę zacząć inną grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laszlo99 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 i po to zrobiłeś nowy wątek? Śmieszne bugi się trafiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesye Sitwon Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak właśnie po to -,- nie wnosiłeś tym nic do tematu. Mam opuszczenie za grę do której nie mogłem dojść super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGreenPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak jak kolega napisał wyżej zdarzają sie takie bugi gry. Najczęściej można się z nich pośmiać, ale jak się ta sytuacja powtarza to trzeba napisać do supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jest to bug po dziesiejszym patchu. Aktualnie na Nordicu jest już przerwa w celu naprawieniu tego. Bodajże dadzą rekmpensaty w postaci IP Boost 1 dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysiałke Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @up 1 dzień? Co tak szaleją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesye Sitwon Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A do tego teraz nie widzę znajomego na liście dostępnych @up Lepiej żeby dali na 1 dzień niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.