skorpion28 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wyłaczając odpychanie z konia na woju, ninjy i surze rzeczywiście nie odpycha mobków. Zaś grając na szamanie odpycha mi mobki z konia mimo tego, że mam wyłaczone odpychanie. Dlaczego? Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wejdź w folder gdzie masz klienta i moda zainstalowanego. Znajdź plik mod_config.cfg wejdź w niego i zobacz czy horse_atack masz na ON czy na OFF, w grze możesz mieć na ON, w tym pliku na OFF, sprawdź. Odnośnik do komentarza
skorpion28 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mam OFF, a nadal odpycham moby z bojowca na szamanie. Odnośnik do komentarza
@tomek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To sprubuj ustawić na ON Odnośnik do komentarza
KaMeR1337 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 na dzwonek nie ma ustawionego nie odpychania chyba. bedzie poprawione w nowym update Odnośnik do komentarza
skorpion28 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 na dzwonek nie ma ustawionego nie odpychania chyba. bedzie poprawione w nowym update a kiedy będzie nowy update? Bardzo prosiłbym o szybkie zrobienie tego, aby nie odpychało mobów atakując dzwonem z konia. Odnośnik do komentarza
skorpion28 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ref Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.